Amedspor'da Transfer Rüzgarı

Amedspor transferde arka arkaya imzalar attırıyor,kadrosunu yeni isimlerle güçlendiriyor. Dış transferde 3 ismi renklerimize bağlayan kulüp, uzaktan şutları ve isabetli paslarıyla tanınan merkez orta saha oyuncusu Onur Alkan’la anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzalattı.

Amedspor'da Transfer Rüzgarı

Amedspor transferde arka arkaya imzalar attırıyor,kadrosunu yeni isimlerle güçlendiriyor.

Dış transferde 3 ismi renklerimize bağlayan kulüp, uzaktan şutları ve isabetli paslarıyla tanınan merkez orta saha oyuncusu Onur Alkan’la anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzalattı.

Son Takımı Tokatspor

Kulüpten yapılan açıklamada,”Hem iç hem de dış transfer çalışmalarımız somutlaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak TFF 2. Lig takımlarından Tokatspor forması giyen 29 yaşındaki Merkez Orta Saha mevkii oyuncusu Onur Alkan ile yaptığı görüşmeyi sonuçlandırdı. Görüşmenin ardında geçen sezon Sancaktepe ve Tokatspor formalarıyla 32 maça çıkıp 6 gol ve 9 asist yapan tecrübeli sporcu ile 1 yıllık anlaşmaya varıldı.Sözleşmesini imzalamak üzere kentimize gelen İstanbul doğumlu tecrübeli sporcumuz için kulüp tesislerimizde imza töreni düzenlendi. İmza törenine kulüp başkanımız Metin Kılavuz, As Başkan Baran Durmaz ve kulüp yöneticilerimiz katıldı.Sporcumuz Onur Alkan’ın transferi kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun.” denildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER