Amedspor, Deplasmanı Sevdi

Sezonun ilk yarısının son haftasında lider Pendikspor'u deplasmanda 3-0 yenerek sükse yapan Amedspor, Play-Off iddiası taşıyan Uşakspor'la 1-1 berabere kalarak ikinci yarıya da dış saha puanıyla başladı. Şimdi gözler hafta içinde transferle ilgili yapılacak çalışmalara ve hafta sonundaki Kırşehir maçına çevrildi.

 Amedspor, Deplasmanı Sevdi

2.Lig Beyaz Grup'ta zirve hesapları yapan Amedspor, deplasman başarısıyla dikkat çekiyor. İlk yarının son haftasında Pendikspor'u 3-0 yenerek rakibine bu sezon evindeki ilk yenilgisini tattıran Amedspor, ikinci yarının ilk haftasında Uşakspor'dan da yine dış sahada puan almasını bildi. Maçta etkili bir futbol ortaya koyan ve bir çok pozisyonu golle sonuçlandıramayan Aykan Atik'in öğrencileri, elde edilen 1 puanla da çıkışını sürdürdü.

Transfer Tahtası Açılacak

Önceki dönemlerden kalma futbolcu alacakları nedeniyle transfer rahtası kapalı olan Amedspor'un önceliği bu engeli kaldırmak. Hafta çinde bu sorunun çözülmesi bekleniyor. Ardında da ihtiyaç duyulan mevkilere takviyeler yapılarak kadro güçlendirilecek.

Hafta sonunda ise yşne önemli maç var. Amedspor, 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'da Diyarbakır Stadı'nda Kırşehir Belediyespor'la karşılaşacak. Kırşehir ekibi de Play-Off hesapları yapıyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER