AMEDSPOR KAZANMAK ZORUNDA

2.Lig Beyaz Grup’ta 24.hafta maçları Pazar günü yapılırken,şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor kendi sahasında Anadolu Üsküdar’la karşılaşacak.

AMEDSPOR KAZANMAK ZORUNDA
 2.Lig Beyaz Grup’ta 24.hafta maçları Pazar günü yapılırken,şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor kendi sahasında Anadolu Üsküdar’la karşılaşacak. Geçen hafta 2-0’lık galibiyeti koruyamayarak Zonguldak Kömürspor’a deplasmanda 3-2 yenilip yarışta yara alan Amedspor,kümede kalma hesapları yapan İstanbul temsilcisini yenerek iddiasını devam ettirmek istiyor. Amedspor,yarıştaki rakipleri İstanbulspor ve Erzurumspor’un birbirleriyle karşılaşacağı haftayı galibiyetle kapatarak yeniden iddialı hale gelmeye çalışacak.

 

MAÇA ÖNEMLİ HAKEM ATAMASI

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı Manisa bölgesi hakemi Koray Gençerler yönetecek.Ankara’dan Özgür Ertem ve Önder Yılmaz yardımcı,İzmir’den Levent Aktan da 4.hakemlik yapacak.

Kırmızı kart cezalıları Abdullah Çetin ve Kamil İçer’in yanı sıra sakatlığı bulunan Murat Yılmaz da forma giyemeyecek. Sakat olan Deniz Naki ve Kazım Sarı’nın oynama ihtimali de az görünüyor.

 

AMEDSPOR EVİNDE KRAL

Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Anadolu Üsküdar,Amedspor’u 2-0 mağlup etmişti.

Amedspor,bu sezon evinde 11 maçta 8 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 26 puan topladı. 12 deplasman maçı oynayan Anadolu Üsküdar ise 1 galibiyet,3 beraberlik ve 8 yenilgi alarak hanesine 6 puan yazdırabildi.

Amedspor,bu sezonun ikinci yarısında kendi sahasında yaptığı maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilmedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2017, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER