AMEDSPOR KRİTİK EŞİKTE !

Şampiyonluk şansını önemli ölçüde yitiren Amedspor, Play-Off yolunda kritik önem taşıyan maçta yarın (Cumartesi)  Esenler Erokspor’la karşı karşıya gelecek. Diyarbakır Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15:00’da başlayacak.

AMEDSPOR KRİTİK EŞİKTE !

2.Lig Beyaz Grup’ta 31.hafta karşılaşmaları bu hafta sonu oynanacak. Haftanın önemli maçında 48 puanla 4.sırada yer alan Amedspor, 49 puanla 3.sırada bulunan İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’u ağırlayacak. Son iki maçında galip gelemeyen ve liderin 9 puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını zora sokan Amedspor, kendisi gibi Play-Off hesapları yapan rakibini mağlup ederek yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Amedspor’da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Eyüpcan Delibalta dışında eksik futbolcu yok. Teknik direktör Bülent Akan takımın başında ilk sınavına çıkacak.

Maçın Orta Hakemi Trabzon’dan Alpaslan Şen

Karşılaşmanın biletleri kulübün sponsoru Hacıbaba Pastaneleri’nde ve Amed Store’de satılıyor. Bilet fiyatları, 20 TL (Batı kapalı tribün) ve 10 TL (Doğu Maraton tribün) olarak açıklandı.

Maçın orta hakemliğini Trabzon’dan Alpaslan Şen yapacak.  Sabri Öğe (Balıkesir) ve Mustafa Onur Özgenç (Gaziantep)   yardımcı hakemlik görevini yerine getirecek. Maçın 4.hakemi ise Sinan Özcan (Trabzon) olarak açıklandı.

Amedspor, bu maçın ardında 15 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Ankaraspor’la karşılaşacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER