AMEDSPOR REKORLARLA ZİRVEDE

İlk 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilmedi. Ligin en fazla gol atan takımı olurken, en az gol yiyen takımlar arasında ise ikinci sırada yer aldı.

AMEDSPOR REKORLARLA ZİRVEDE

HEDEF YÜZDE YÜZ ŞAMPİYONLUK

Amedspor, tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birini gerçekleştirdi. Başkan Aziz Elaldı, sezon öncesinde “artık bu ligden kurtulmak istiyoruz. Bunun için maddi ve manevi olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız” diyerek hedefi açık şekilde ortaya koymuştu. Dev bir bütçe ile yola çıkan yönetim üst liglerden flaş isimler transfer etti, bu ligi bilen Serdar Bozkurt’u teknik direktörlüğe ve yine deneyimli futbol adamı Murat Yiğiter’i sportif direktörlüğe getirdi.

Taraftar ve camianın güçlü desteğini de arkasına alan, aynı zamanda şehirdeki STK’lardan tam destek alan Amedspor sezona istediği şekilde başladı.

YILLAR SONRA HAVAYA GİRDİ

İlk 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan toplayıp liderliğe yerleşti. Camiada yıllar sonra sesli şekilde şampiyonluk şarkıları söyleniyor.

Kalesinde sadece 2 gol gören takım ligin en az gol yiyen iki takımından biri. Rakip ağlara 12 gol bırakan Amedspor, ligde en çok gol atan ve en fazla pozisyona giren takım olarak dikkat çekiyor. Takımın yükselen performansı tribünlere de yansıyor. Şu ana kadar 20 bin taraftar ortalamasıyla oynuyor. 8 Ekim Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak Belediye Derincespor maçında tüm tribünlerin dolması bekleniyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER