Amedspor satrançta birinci oldu

Gaziantep’te yapılan ve üç gün süren Güney Karma Grup Yarışması’nda takım halinde birinci olan Amedspor Satranç Takımımız, şampiyonluk kupasını Diyarbakır halkına hediye etti....

Amedspor satrançta birinci oldu
 Amedspor Satranç Takımımız, Güney Karma Grup Yarışması’nda takım halinde birinci oldu.

Gaziantep'te yapılan ve üç gün süren Güney Karma Grup Satranç Yarışması’nı yenilgisiz tamamlayan Satranç Takımımız, 6 takım arasında yapılan karşılaşmalarda üstün başarı gösterdi.

 

Çekişmeli geçen karşılaşmalarda 4 galibiyet 1 beraberlik alan Satranç Takımımız, yarışmayı yenilgisiz tamamlayarak şampiyon oldu. Satranç karşılaşmalarında elde edilen başarı üzerine bir açıklama yapan Amedspor kulüp yöneticimiz Emrullah Gürbüz, satranç sporunu bölgede geliştireceklerini vurgulayarak, şampiyonluk kupasını Diyarbakır halkına armağan etti. Gürbüz, “Satranç takımımız Gaziantep’te yapılan yarışmalarda birinci oldu. Takımımızdan oldukça memnunuz. Ellerinden geleni yapıyorlar. Çok güçlü bir ekibiz. Türkiye ve yurtdışından yapılacak turnuvalara daha güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Gaziantep’te yapılan karşılaşmalarda birinci olan sporcularımızı tebrik ediyorum. Çok iyi hazırlandık, motive olduk, birinciliği hak ettik.” dedi.  

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER