Amedspor Taraftarlarından sağduyu çağrısı

DİYARBAKIR – Hafta içinde ardı ardına gelen sağduyu çağrılarına Amedspor taraftarlar gurubu Başkanı Ramazan Tugay’da eklendi. Tugay, “Bizim hep ilkemiz ve sloganımız var Spor barış, sevgi, kardeşlik, dostluktur. Bizler şiddete karşıyız. Burada en güzel cevabı, sahada yenerek vereceğiz” dedi.

Amedspor Taraftarlarından sağduyu çağrısı

TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Amedspor ile Sakaryaspor maçı öncesi bir sağduyu çağrıları devam ediyor. Hafta içinde STK’lar, Spor bileşenleri ve Amedspor Sportif Faaliyetleri Yönetim kurulu basın açıklaması ile birlikte ortak sağduyu açıklaması ardından bir sağduyu çağrısı da Amedspor Taraftar Derneği Başkanı Ramazan Tugay’dan geldi.

TUGAY: TRİBÜNLERİ KARNAVAL HALİNE GETİRECEĞİZ

Amedspor Direniş Taraftarlar Derneği Başkanı Ramazan Tugay, Amedspor ile Sakaryaspor maçı öncesi STK’lar, Spor Birleşenlerini ve Amedspor Kulübünün sağduyu çağrısı çok olumlu olduğunu belirterek, kendilerinin de Amedspor taraftarı olarak tribünleri konfeti şovuna çevirerek karnaval haline getirecekleri ifade etti.

“EN GÜZEL CEVABI SAHADA VERECEĞİZ”

Tüm taraftar gruplarının 90 dakika boyunca tezahüratlar ile takımlarını destek vermeleri isteyen Tugay, olumsuz tek bir davranışın karşısında olacaklarını kaydetti. Ne Diyarbakır iline ne de Amedspor kulübüne bir zarar gelmemesini asla istemediklerini dile getiren Tugay, “Orada bizlere ne yapmışlar ne etmişler önemli değil önemli olan Sakaryaspor’u buradan yenerek en büyük dersi onlara şampiyonluk yolunda büyük bir yara vermek olacaktır. Bizim hep ilkemiz ve sloganımız var Spor barış, sevgi, kardeşlik, dostluktur. Bizler şiddete karşıyız. Burada en güzel cevabı sahada yenerek vereceğiz. Her bir gol orada Amedspor’a yapılan haksızlıklara bir cevap olacaktır. Sadece STK’larımız, milletvekillerimiz, yetkililerimiz maça davet ediyoruz bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER