Amedspor'un Öncelikli İki Hedefi

Amedspor’da Metin Kılavuz başkanlığındaki yeni yönetim yapacağı çalışmalarla kulübün borçlarını bitirmeyi ve şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmayı planlıyor. İşlerinin kolay olmadığını belirten Kılavuz,”Ancak azimliyiz,kararlıyız. Tüm bileşenlerin desteğini alarak bu süreci kulübün lehine çevireceğiz” dedi.

Amedspor'un Öncelikli İki Hedefi

Amedspor’da önceki gün gerçekleşen kongrede kulübün borcu 5 milyon TL olarak açıklandı. Bu borcun büyük kısmı geçendan kalma futbolcu alacakları,personel maaşları,kadın futbol takımının alacakları ve esnafa olan borçlardan oluşuyor.

Kulübün yaklaşık 2 milyon TL’lik vergi ve SGK borçları da olduğu belirtildi.

Yeni yönetim iki önemli hedef belirledi. Bir yandan kulübün borçlarını bitirmek isteyen yönetim, diğer yandan da şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak istiyor.

“Desteklerle Beraber Bu İşi Başaracağız”

İşlerinin kolay olmadığını belirten başkan Metin Kılavuz, tüm camianın ve kent bileşenlerinin desteğiyle bu işin üstesinden geleceklerini söyledi. Belediye başkanları ve sivil toplum örgütlerinin maddi konularda tam destek sözü verdiği Amedspor’da başkan Kılavuz,”Zorlu bir süreçten geçerek kulübü bu aşamaya kadar getiren arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bizim işimiz de kolay olmayacak. Ancak biz tüm camiamızın ve kent bileşenlerinin desteğini alarak bu süreci Amedspor’un lehine çevireceğimize inanıyoruz” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER