Amedspor yönetiminden Sahte hesaplara izin yok

DİYARBAKIR- Amedspor Yönetimi sosyal medya hesapları üzerinden kulübün resmi olarak logo ve isminin kullananlara yönelik açıklamada bulundu.

Amedspor yönetiminden Sahte hesaplara izin yok

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada: "Sosyal medya mecralarında 'Amedspor' isminin izinsiz kullanımı hakkında yaptığımız paylaşımda tercihimizin hesapların kapatmak olduğunu belirtmemiş olmamıza rağmen ismimizi kullanan hesaplar yaptıkları paylaşımlarda ısrarla hesaplarını kapatmak istiyormuşuz gibi algı yaratmaktadırlar. 

Oysa ki açıklamada da belirtiğimiz gibi biz bu hesapların adlarını kulübümüzün resmiyetini taşımayacak şekilde değiştirmelerini, aksi durumda kapatmak zorunda kalacağımızı açıklamıştık. 

Açıklamada da adları belirtilen hesaplar kulübün resmi hesaplarıymış gibi paylaşımlar yapmakta ve bu durum kulüp olarak bizleri zor durumda bırakmaktadır. 

Bir kez daha belirtiyoruz; kulübümüzün sosyal medya mecralarındaki tek resmi hesabı amedskofficial'dır.

Diğer hesaplar kulübümüzün resmiyetini taşımayacak şekilde hem kullanıcı adı hem de sayfa adlarını 'Amedspor Fan', Amedspor Taraftarları' ve benzeri olacak şekilde değiştirmeleri gerekmektedir. Aksi durumda sayfalar kapatılacaktır. 

Amedspor ailesine önemle durulur."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER