AMEDSPOR'A BİR YASAK DAHA ..60 OLDU

Amedspor’lu taraftarlara uygulanan deplasman yasakları, tüm tepkilere ve girişimlere rağmen devam ediyor. Son üç yıldaki 60.deplasman yasağı Pazar günkü Ankara Demirspor maçı için konuldu.

AMEDSPOR'A BİR YASAK DAHA ..60 OLDU
 Bunca tepki,bunca girişim ve rakip takımların bile eleştirme noktasına geldiği deplasman yasakları devam ediyor. Toplumun hemen her kesiminden tepki olduğu halde Amedspor’a yönelik deplasman taraftar yasaklarında değişen bir şey yok. Son üç yıldaki 60.taraftar yasağı 11 Kasım Pazar günü Ankara’da uygulanacak. Hem de futbolcu aileleri dışında taraftarı olmayan,izleyici sayısının bir elin parmaklarını geçmediği kulüp olan Ankara Demirspor’la oynanacak maçta.

Sancaktepe Belediye Başkanı Tepki Göstermişti

İki hafta önce İstanbul’da oynanan Sancaktepe Belediyespor-Amedspor karşılaşmasında uygulanan yasak Sancaktepe Belediye başkanının bile tepkisini çekmiş ve başkan bu konuyu ilgili yerlerle görüşeceğini dile getirmişti. Amedspor yönetimi de İçişleri Bakanlığı nezninde girişimlerde bulundu ancak yeni bir yasak kararıyla son üç yıldaki anlamsız yasaklar devam etmiş oldu.

Amedspor’dan STK’lara Ziyaret

Amedspor’da yeni yönetim kulübe destek veren sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Kulüp başkanı  Ali Karakaş, başkan yardımcıları Sevim Vural ve Veysi Üçdağ ile Futbol Şube Sorumlusu yöneticimiz Nedim Şimşek’ten oluşan heyet,DİSİAD Başkanı Burç Baysal’ı ziyaret etti.

Gün içerisinde ayrıca Kulüp başkanı Ali Karakaş ve Futbol Şube Sorumlusu yöneticisi Nedim Şimşek, OSB başkanı Aziz Odabaşı ve yönetimini ziyaret etti.

Amedspor,önceki gün de DTB Başkanı Engin Yeşil ve yönetimini ziyaret ederek görüş alış-verişinde bulunmuştu.

Ziyaretlerin sonunda Burç Baysal ve Aziz Odabaşı’na isimlerinin yazılı olduğu 21 numaralı Amedspor formaları hediye edildi.

Kaynak :Tigris Haber

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER