AMEDSPOR'DA HEDEF HATAYSPOR MAÇINDAN PUAN ALMAK

2.Lig Kırmızı Grup’ta haftanın, hatta sezonun en önemli karşılaşması Pazar günü Diyarbakır’da oynanacak. Ligde kalma mücadelesi veren Amedspor, lider Hatayspor’u ağırlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan Amedspor, rakibini bekliyor.

AMEDSPOR'DA HEDEF HATAYSPOR MAÇINDAN PUAN ALMAK

2.Lig Kırmızı Grup’ta haftanın, hatta sezonun en önemli karşılaşması Pazar günü  Diyarbakır’da oynanacak. Ligde kalma mücadelesi veren Amedspor, lider Hatayspor’u ağırlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan Amedspor, rakibini bekliyor.

 Amedspor için tek seçenek var;o da kazanmak. Amedspor, kazandığı takdirde  bitime bir hafta kala ligde kalmayı  büyük ihtimalle garantileyecek. Zira sezon sonunda olası puan eşitliğinde Amedspor, ikili averajda Bodrumspor ve Tuzlaspor’dan üstün, Bucaspor’la ikili averajı eşit ama genel gol averajında rakibinin 11 gol önde yer alıyor. Amedspor, son hafta deplasmanda Tokatspor’la karşılaşacak.

 

Maçın Başlama Saati 15.30

 

Pazar günü  ligde kalma yolunda ayrıca Kastamonu 1966-Bucaspor,Kocaeli Birlik-Tuzlaspor ve Eyüpspor-Bodrumspor maçları oynanacak. Amedspor, bir yandan da Bucaspor, Bodrumspor ve Tuzlaspor’dan gelecek puan kaybı haberlerini bekleyecek.

 

Bucaspor ve Tuzlaspor’dan en az birinin yenilmesi halinde Amedspor,Hatayspor karşısında hangi sonucu alırsa alsın ligde kalacak. Lig sonundaki olası ikili,üçlü ve dörtlü ikili averajların hepsinde Amedspor,üstün durumda.

 

Seyrantepe Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak Amedspor-Hatayspor maçını Antalya bölgesi hakemi Burak Şeker yönetecek.

 

 

Hatayspor Taraftarına Yasak Geldi

 

Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, maçın kritik öneme sahip olmasının yarattığı güvenlik endişesi nedeniyle bugünkü maça Hataysporlu taraftarların alınmamasına karar verdi. Bu karara en büyük tepki Amedsporlu taraftarlardan geldi. Ligin ilk yarısında Hatay’da en iyi şekilde ağırlandıklarını belirten Amedsporlu taraftarlar, iki camia arasında gerilim olmadığı halde böyle bir karar alınmasının manidar olduğunu ifade ederek bu tutumu kabul edilemez bulduklarını kaydettiler.

 

 

Bilet Fiyatları  Açıklandı

 

Amedspor yönetimi, Hatayspor maçının bilet fiyatlarını 5 TL ve 10 TL olarak açıkladı. Bilet satışlarının maç saatine kadar Seyrantepe Stadı önünde devam edeceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER