AMEDSPOR'DA NELER OLUYOR?

Amedspor'da alacaklarını alamayan futbolcular bu duruma dikkat çekmek için idmana çıkmadı,bazı transferler takımdan ayrılma talebinde bulundu. Eski futbolcu alacaklarından dolayı TFF’ye olan 800 bin TL’lik borç transferin resmi olarak sona ereceği yarın ödenmediği takdirde yeni transferlerin lisansları çıkarılamayacak.

AMEDSPOR'DA NELER OLUYOR?
 Amedspor’da son yıllarda ekonomik yaşadığı ekonomik kaos, 2018-2019 sezonunun başlaması için artık saatlerin sayılmaya başlandığı bugünlerde tavan yaptı,her gün büyüyen  kaos takımı lige katılamama aşamasına getirdi.

Son olarak alacaklarını alamayan bazı futbolcular dün  idmana çıkmadı,bugün  ise tüm takım idmana çıkmayarak kulüpte yaşanan ekonomik sorunları protesto etti..

TFf'ye Olan Borç 800 TL

Kulübün TFF kayıtlarında sadece 16 lisanslı futbolcusu bulunuyor. Bu isimler de geçen sezondan kalma isimler ile alt yapıdan A takıma çıkarılan futbolculardan oluşuyor. Yeni transferlere lisans çıkarılması için TFF neznindeki transfer tahtasının açılması,bunun için de yine geçmiş dönemlerdeki futbolculara olan yaklaşık 800 Bin TL borcun ödenmesi gerekiyor. Alacaklarını alamadıkları için kulübü TFF’ye şikayet eden ve haklı bulunan eski futbolculardan dolayı kapalı olan transfer tahtası transferin resmi olarak sona ereceği yarına kadar (Cuma günü) açılmazsa yeni transferler ligde forma giyemeyecek.

 “Kimsenin Dayanacak Gücü Kalmadı"

Kulüp tesislerinde basın açıklaması yapan teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak,maddi sorunlardan dolayı kimsenin dayanacak gücünün kalmadığını söyledi.Küçükbayrak,maddi sorunlardan dolayı takımdaki motivasyonun dağıldığını kaydetti.

Başkan Nurullah Edemen ise hiç kimseden destek alamadan bu işi yürüttüklerine dikkat çekerek artık tıkandıklarını söyledi.Şehirde  valilikten,yerel yönetimlerden ve  iş çevrelerine kadar kimsenin destek vermediğini belirten Edemen,yarına kadar kaynak bulamamaları halinde geleceğin çok daha karanlık olacağını söyledi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER