AMEDSPOR'DA SANCI BÜYÜK

Yeni transferlere lisans çıkarması için TFF neznindeki futbolcu borçlarını ödemek zorunda olan Amedspor’da şu ana kadar bu konuda bir gelişme yaşanmadı. Kulüp,geçen sezon takımda yer alan 16 futbolcunun sözleşme uzatma ve vize işlemlerini yapabildi. Ercan Çapar ve Burak Taşdemir’in de sözleşmeleri uzatılarak lisanslarının çıkarıldığı bildirildi. Futbolcular ise alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle bugün yapılması gereken idmana çıkmama kararı aldı.

AMEDSPOR'DA SANCI BÜYÜK
 Cuma Günü Son Gün

Profesyonel futbolda 2018-2019 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 31 Ağustos Cuma günü sona erecek. Yeni transferlere lisans çıkarması için TFF neznindeki futbolcu borçlarını ödemek zorunda olan Amedspor’da şu ana kadar bu konuda bir gelişme yaşanmadı. Cuma gününe kadar ödemelerin yerine getirilerek yeni transferlerin  lisans işlemlerinin yapılacağı belirtiliyor. Yönetimin bu sorunu çözmek için yoğun çaba harcadığı belirtiliyor.

Ercan Ve Burak da Tamam

Amedspor, şu ana kadar geçen sezondan kalma futbolcular ve alt yapıdan A takıma çıkarılan futbolcularla sözleşme yaparak vize işlemlerini tamamladı ve lisanslarını çıkardı.

Sözleşme yenilenmesi konusunda anlaşmaya varılan Ercan Çapar ve Burak Taşdemir’in lisans işlemlerinde de sorun olmadığı bildirildi.

İşte Vize İşlemleri Yenilenen  Futbolcular;

 Berat Han 

  Erdi Yokuşlu 

  Ferat Yaşar 

  Mahsum İnanç 

  Mansur Çalar 

  Mehmet Erkut Şentürk 

  Mehmet Salih Demircan 

  Mehmet Sıddık İstemi 

  Muhlis İstemi 

  Oğuz Çetinkaya 

  Ömer Karancı 

  Serkan İpek 

Sıddık İstemi

Ercan Çapar

Burak Taşdemir

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER