AMEDSPOR'DAN KART REKORU

Amedspor,bu sezon geride kalanm 6 resmi maçta 17 sarı kart ve 3 kırmızı kart görerek agresif takım görüntüsü çizdi. 13 Ekim’de yapılacak olağanüstü kongre öncesinde yönetim oluşturma çalışmaları devam ederken,takım ise zor ekonomik şartlara rağmen hafta sonundaki Manisa maçını bekliyor.

AMEDSPOR'DAN KART REKORU
 İçinde bulunduğu sıkıntılı ve zorlu ekonomik koşullara rağmen mücadelesini sürdürerek geride kalan 5 haftada ligde iki galibiyet,bir beraberlik ve bir yenilgi alarak topladığı 7 puanla başarılı bir grafik çizen Amedspor’da futbolcuların çok fazla kart görmesi dikkat çekiyor.Şu ana kadar oynanan 5 lig ve 1 kupa olmak üzere 6 resmi maçta hakemlerin cebinden Amedsporlu futbolculara 3 kırmızı ve 17 sarı olmak üzere 20 kart çıktı.

3 Futbolcu Ceza Sınırında

Hasan Küçcük deplasmanda oynanan Sarıyer ve Muhammed Yılmaz Diyarbakır’daki Hacettepe maçlarında çift sarıdan kırmızı kart görerek takımı eksik bırakırken,Ferat Yaşar ise deplasmanda Balıkesirspor’la yapılan kupa maçında direkt kırmızı kart gördü.

Şimdiden 3 futbolcu da 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. İlyas Akan,Hasan Küçcük ve Mehmet Sıddık İstemi ceza sınırındaki futbolcular.

Sırada Manisaspor Var

Bu arada 13 Ekim’de yapılacak olağanüstü kongre öncesinde yönetim oluşturma çalışmaları devam ederken,takım ise zor ekonomik şartlara rağmen hafta sonundaki Manisa maçını bekliyor. Bu sezon sahasındaki iki maçı da kazanarak başarılı bir grafik çizen Sertaç Küçükbayrak’ın öğrencileri,ligin son sırasında yer alan ve borçlarından dolayı 9 puanı silinerek zor günler geçiren Manisaspor’u yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor.

 Kaynak :Tigris Haber

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER