Amedspor,Gelecek İçin Umutlandırdı

2.Lig Beyaz Grup’ta 2018-2019 sezonu ilk hafta maçında Samsunspor’a deplasmanda 1-0 yenilen Amedspor, ortaya koyduğu mücadele ile gelecek için umut verdi.

Amedspor,Gelecek İçin Umutlandırdı
 Maçın Karnesi

Stat: Yeni 19 Mayıs Stadyumu

Hakemler: M. İlker Coşkun xx, Rıdvan Okuş xx, Kadir Kantekin xx

Samsunspor: Furkan Köse xx, Erhan Kartal x, Şahin Şafakoğlu xx, Ercan Yazıcı xx, Canberk Dilaver xx, Ramazan Çevik x (Kubilay dk. 46 xx), Çağrı Ortakaya xx, Savaş Yılmaz xx, İrfan Başaran xx, Samet Asatekin x (Erhan Şentürk dk. 64 x), Muhammet Beşir x (Okan Dernek dk. 76 x)

Amed Sportif Faaliyetler: Erdi x, Yiğitcan Günboyu x (Rıdvan dk. 90 ?), Hasan Küççük x, Ercan Çapar x (Gökhan dk. 66 x), Nezir Özer xx, Umut Koçin x (Muhammet dk. 61 x), Mehmet İstemi xx, Ömer Karancı xx, Oğuz Çetinkaya x, Volkan Geyik xx, Mansur Çalar x

Gol: Ercan Yazıcı (dk. 65) (Samsunspor)

Sarı Kartlar: Erhan Kartal, Muhammet Beşir, Çağrı, Şahin, Savaş (Samsunspor), Mansur Çağlar, Mehmet İstemi (Amed Sportif Faaliyetler)

“Zor Olacağını Biliyorduk”

Puan almak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak , “Amacımız buradan puan almaktı. Onun mücadelesini verdik. Zaman zaman oyun içerisinde kopmalar oldu ama Amedspor geçen seneki takıma göre çok farklı bir takım kurdu. İyi mücadele eden daha fazla koşan bir takım olmak istiyoruz. Zor olacağını biliyorduk. Samsunspor taraftarı takımına inanılmaz destek verdi. Bu lig kolay değil. Samsunspor adına da kolay olmayacak. Puan için geldik, alamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER