AMEDSPOR’UN KAYBI BÜYÜK

Deplasmanda 2-0 önde olduğu maçta Zonguldak Kömürspor’a 3-2 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Amedspor,3 puanın dışında oyuncu kaybına da uğradı.

AMEDSPOR’UN KAYBI BÜYÜK
 Deplasmanda 2-0 önde olduğu maçta Zonguldak Kömürspor’a 3-2 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Amedspor,3 puanın dışında oyuncu kaybına da uğradı. Çift sarıdan kırmızı kart gören Abdullah Çetin ve doğrudan kırmızı kart gören Kamil İçer,Pazar günü Anadolu Üsküdar’la yapılacak maçta forma giyemeyecek. Kaburgasında kırık olan Deniz Naki ve Zonguldak’ta sakatlandığı için oyundan çıkmak zorunda kalan Murat Yılmaz’ın durumu belirsiz.

 

TAŞKIN’DAN ÜSKÜDAR UYARISI

Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarına başlayan Amedspor,moral ve motivasyon olarak bir an önce bu maçın havasına girmek istiyor. Küme düşme hattında yer alan İstanbul temsilcisini ciddiye almaları gerektiğini anlatan teknik direktör Taner Taşkın,oyunculardan Zonguldak’ta yaşananları bir kenara bırakarak Pazar gününe odaklanmalarını istedi.

Sosyal medyada taraftarların Zonguldak’ta yaşananlara tepkisi ise sürüyor. Taraftarlar,her akşam facebook ve Twitter’de kampanyalar düzenleyerek tepkilerini dile getiriyor
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER