'AMEDSPOR'UN TARTIŞILACAĞI YER KONGREDİR'

Amedspor Kulübü Başkanı Nurullah Edemen,aday olmak isteyen bazı kişilerin kendisi ile görüşerek kulübün borçları konusunda bilgi istediği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi. Edemen,"Böyle bir görüşme olmadı. Adı geçen kişileri de tanımıyorum. Amedspor'a talip olmak isteyen ve durumu hakkında bilgi almak isteyen buyursun kongreye gelsin" dedi.

'AMEDSPOR'UN TARTIŞILACAĞI YER KONGREDİR'
 Amedspor’da 23 Aralık’ta olağanüstü genel kurul yapılacak,bu toplantıda sonuç alınamazsa ikinci kongre çoğunluk şartı aranmadan 30 Aralık’ta yapılacak.

Sosyal medyada adaylık için bazı isimler geçiyor. Bu isimlerden olan iş adamı  Murat Çınar’ın liste hazırladığı,avukatları ve listesindeki bazı yöneticiler aracılığıyla mevcüt başkan Nurullah Edemen’le kulübün mali tablosu konusunda görüşme yaptığı iddia ediliyor.

Edemen ise bu kişileri tanımadığını,böyle bir görüşmenin asla olmadığını kesin dille red etti.



İsim Değişikliği İddiasına Taraftardan Tepki

Sosyal medyada projelerini ve hedeflerini açıklayan,listesinde önemli iş adamları olduğunu anlatan Çınar ve ekibinin bugün Diyarbakır’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geleceği açıklanmıştı.

Ancak Çınar,son anda sosyal medya üzerinde açıklama yaparak sosyal medya üzerinde yönlendirilen bazı kişilerin ve taraftarların  tehditleri üzerine adaylıktan çekildiğini öne sürdü.



Çınar ve ekibinin kulübün isminin önüne veya arkasına kendi firmalarının ismini getirmek istemesi,kulübü şirketleştirmek istemesi gibi paylaşımların taraftarların tepkisine neden olduğu öğrenildi.

Taraftarlar,halkın takımı olan Amedspor’da böyle bir girişime asla müsaade etmeyeceklerini vurguladılar.

‘Kimse Benimle Görüşmedi’



Ancak Başkan Nurullah Edemen, şu ana kadar kimsenin kulübü almak için kendisiyle görüşmediğini söyledi.

Edemen,”Daha önce de ifade ettim;göreve devam etmeyeceğim ve aday olmayacağım. Fakat son güne kadar kulüpteki işleyişi devam ettireceğiz. Adaylık için şu ana kadar benimle görüşmedi.

Söz konusu Amedspor ise bunu kimseyle pazarlık konusu yapmam. Biz kongre kararını neden aldık?.Yönetime talipli çıksın diye bu kararı aldık. Kongre kapısı herkese açıktır,şartları taşıyan herkes aday olabilir” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER