Anadolu Üsküdar - Diyarbakırspor AŞ

Bugün İstanbul deplasmanında Anadolu Üsküdar’a konuk olacak Y.Diyarbakırspor A.Ş , kritik maçtan 3 puanla ayrılarak taraftarlara erken bayram sevinci yaşatmak istiyor. Yeşil-Kırmızılı takıma çok sayıda taraftarın destek vermesi bekleniyor.

Anadolu Üsküdar - Diyarbakırspor AŞ
Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Y.Diyarbakırspor A.Ş , 7.hafta mücadelesinde Anadolu Üsküdar’la karşı karşıya gelirken, aynı puana sahip iki takımın mücadelesi zirve yarışında önem taşıyor. Y.Diyarbakırspor A.Ş , bu yarıştaki rakibinden 3 puan alıp liderlik yolunda önemli bir engeli daha aşmak isterken,dün uçakla İstanbul’a giden kafilede kaleci İbrahim’in yanı sıra Aytaç,Halim,Muhammed ile sakatlıkları bulunan Akın ve Ceyhun yer aldı. Akın’ın yokluğunda savunmanın solunda yine Atilla görev yaparken,Ceyhun’dan boşalan savunmanın sağında ise Gökhan’a yer verileceği ve Gökhan’ın yerine de stoperde Doğancan’ın görevlendirileceği öğrenildi.

TFF’DEN GÜVENLİK TALEBİ


Hafta başından beri sosyal medya üzerinde organize olan İstanbul’daki taraftarların bugünkü maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Beylerbeyi Stadı’nın Diyarbakırspor’a gönül veren taraftarlar tarafından doldurulacağı tahmin edilirken, Y.Diyarbakırspor A.Ş yönetimi,geçmiş yıllarda Anadolu Üsküdar ile Diyarbakır takımları arasında oynanan maçlarda yaşanan gerginliklere dikkat çekerek TFF’den gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi. Bu amaçla TFF’ye başvuru yapıldı.

ÜSKÜDAR EVİNDE BAŞARILI

Y.Diyarbakırspor A.Ş , şu ana kadar oynadığı 3 deplasman maçında 4 puan aldı. Gölcükspor’la 0-0 berabera kalıp Şekerspor’u 1-0 yenerken, Ayvalıkgücü’ne 1-0 mağlup oldu.
Anadolu Üsküdar ise kendi sahasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti. 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, ligde topladığı 10 puanın 7’sine kendi evinde ulaştı. Bafraspor’u 3-1 ve Vanspor’u da 3-0 yenerken,Denizli Belediye ile 2-2 berabere kaldı.

MAÇA BAKIŞ
Stat :Beylerbeyi
Saat :15.00
Hakemler :Bilal Kunt (Orta-Kastamonu), Önder Yılmaz (1.Yardımcı-Ankara), Ç.Mehmet Uludağ (2.Yardımcı-Ankara),N.Dinçer Demir (4.hakem-Kastamonu)

ANADOLU ÜSKÜDAR :
1. Deniz
2. Yunus
3. Muhammet
4. Mehmet
5. Fatih
6. Abdurrahman
7. Rıdvan
9. Hüseyin
10. Pekin
11.Umut Can
17.Fikret
T.S :Tevfik Ata Tekin

Y.DİYARBAKIRSPOR A.Ş :
38. Ali
4.Doğancan
55. Atilla
14. Gökhan
28. Emrah
67. Hüseyin
20. Rıdvan
5. Bilal
11. Samet Hasan
10. Hüsnü
18. Serdar
T.S :Namık Altunsoy

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2013, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER