ANADOLU YILDIZI DİYARBEKİRSPOR

Diyarbekirspor, karetede önemli bir başarıya imza attı. Yeşil-Kırmızılı kulübün karete takımı,Mardin’de yapılan ‘Anadolu Yıldızları Ligi’ müsabakalarında genel klasmanda 3 altın ve 2 gümüş madalya alarak bölge şampiyonu oldu. 7 il’den sporcuların katıldığı şampiyonada Yeşil-Kırmızılı kulüpten Amine Akçakmak,Ece Erdoğan ve Zeynep Kaçamak altın,Sena Kızılaslan ve Zehra Kaplan da gümüş madalya sahibi oldu.

ANADOLU YILDIZI DİYARBEKİRSPOR
 Şampiyonada Diyarbekirspor Konuşuldu
 Diyarbekirspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı, başarılı sporcuları yalnız bırakmadı. Mardin’e giderek müsabakaları izleyen ve sporcuların heyecanına ortak olan Yapıcı,dereceye giren sporcuları tebrik etti. Yapıcı,Diyarbekirspor ismini en iyi şekilde temsil ettikleri için karete takımı teknik heyeti ve sporcularına teşekkür ederken,müsabakalardan sonra karete takımına yemek verildi. Mardin’deki spor adamları ve yetkililer de Diyarbekirspor’un farklı spor branşlarında faaliyet göstermesinin ve karetede başarıdan başarıya koşmasının alkışı hak eden bir olay olduğuna dikkat çekti.

‘Feyzi Başkanın Eseridir’
Yeşil-Kırmızılı kulübün başarılı karete antrenörü Mehmet Yazar, hedeflerinin bundan sonra daha büyük başarılar elde etmek olduğunu söyledi. Yazar,”Kulübümüzün onursal başkanı ve sponsoru Feyzi İlhanlı Diyarbakır’da örnek bir olaya imza atıyor. Kulübün tüm maddi yükünü tek başına karşılıyor. Bir çok kurum ve belediye destekli kulübün yapamadığını başararak 7 branşta faaliyet gösteren bir kulübümüz var. Karete branşı olarak önemli bir ivme kazandık. Bundan sonra daha büyük hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz. Elde ettiğimiz başarıları Feyzi başkana,bize her zaman destek olan yönetime ve tüm camiamıza hediye ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER