Antrenörlere 'Varoşlara İnin' Uyarısı

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Antrenörlük Çalıştayı’nda antrenörlerden yoksul semtlere yönelmeleri ve çocukların spora kazandırılması için uyarılar yapıldı.

Antrenörlere 'Varoşlara İnin' Uyarısı
 Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Antrenörlük Çalıştayı'nda antrenörlerden yoksul semtlere yönelmeleri ve çocukların spora kazandırılması için uyarılar yapıldı.

Seyrantepe Spor Salonu'nda yapılan çalıştayda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Mehmet Hanifi Altınboğa, antrenörleri hem eleştirdi, hem de önerilerde bulundu. Altınboğa, "Sadece başarılı 1-2 sporcunun peşinde koşmayın. Varoş semtlerdeki çocuklarımıza spor yaptırın. Onları sokak köşelerinden kötü alışılanlıklardan ve internet köşelerinden kurtarıp boş zamanlarını iyi değerlendirin. Çocuklarımıza spor ahlakını, toplum sevgisini, yurt sevgisini, ahlaklı yaşam biçimini ve fedakarlığı anlatın. Bunları yaptığımız zaman başarılı oluruz. Bu konuda sıkı denetimler yapacağız. Madem bu çocuklar bizim çocuklarımız ve bizim geleceğimiz diyorsak, daha çok duyarlı olmalıyız daha çok çalışmalıyız" dedi - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2014, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER