ATATÜRK STADI ZEMİNİ, MİNİKLER FUTBOL LİGİNE VE SPOR OKULU İDMANLARINA DAYANACAKMI ?

Spor toto 3.lig 2. Grubunda şampiyonluk macadelesi verecek olan ve maçlarını Atatürk statıdında oynayacak olan Diyarbekirspor’un maçlarını oynayacağı saha zeminin bu yükü kaldıramayacağı bozuk zeminde oynayacağı ileri sürüldü.

ATATÜRK STADI ZEMİNİ, MİNİKLER FUTBOL LİGİNE VE SPOR OKULU İDMANLARINA DAYANACAKMI ?
 2015 – 2016 Futbol sezonunda Diyarbekirspor’a hizmet verecek olan Atatürk stadyumunun çim zemininin mevsim normallerinin üstündeki sıcaklıkla yaklaşım güneşte 50 dereceyi bulan sıcaklıkla mücadele ettiğini  belirten Diyarbekirspor ‘un bir gurup taraftarı adına bir açıklama yapan, Rohat Yılmazlar, “ Zaten bu sezon tribünleri kırık dökük olmayan tirübünlerde adeta zoral maç izleyeceğiz.

Takımımız  bir sürü masraf yapıp transfer yapmış. Buda yetmezmiş gibi maçlarını oynayaacğı Atatürk stadı zeminide her ne mikmetse Seyrantepe komplekisnedeki  stadlar dururken bu stadtta Minikler futbol ligi maçları ile spor okulu idmanları yapılıyor. Bu ne biçim sistemdir. Göz göre göre, stad zemini katlediliyor. Yetkililerin bu tutumunu yanlış görüyoruz. Zemin bozulursa, bozulurda bunun sorumlusude yetkililer olacaktır. Bu aktivitelerin başka stadlara  alınması gerekmektedir “ dedi

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER