Badminton'da Şampiyon Dicle Anadolu

Diyarbakır'da düzenlenen turnuvada Özel Dicle Fen ve Anadolu Lisesi badminton takımı birinci oldu.

Badminton'da Şampiyon Dicle Anadolu
Diyarbakır'da düzenlenen turnuvada Özel Dicle Fen ve Anadolu Lisesi badminton takımı birinci oldu.

Diyarbakır Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından şehir genelinde düzenlenen turnuvada Özel Dicle Fen ve Anadolu Lisesi badminton takımı birinci oldu.

Diyarbakır Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından şehir genelinde düzenlediği turnuvada Özel Dicle Fen ve Anadolu Lisesi badminton takımı büyük başarı gösterdi. Okulun öğrencilerinden M. Ali Dakak, tek erkekler büyükler kategorisinde tüm rakiplerini yenerek finale çıktı. Dakak, üniversite öğrencilerinden oluşan rakiplerine karşı verdiği mücadelenin ardından Diyarbakır ikincisi oldu. Okulun badminton takımı ise takım halinde Diyarbakır birincisi oldu.

AİLELERDEN DESTEK

Takımın başarılı öğrencisi M. Ali Dakak, turnuva boyunca öğretmelerinden ve ailesinden büyük destek gördüğünü söyledi. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan okul müdürü Tuncay Şen ise kaliteli eğitime sportif başarıların renk kattığını belirtti.

Diyarbakır'ın marka okulunun olmasının verdiği sorumluluk gereği öğrencilerini eğitimin yanı sıra farklı aktivitelere yönlendirdiklerini anlatan Şen, başarıda emeği geçen öğretmenleri kutladığını da dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER