BAĞLAR, HİKAYENİN SONUNU ŞAMPİYONLUKLA TAMAMLAMAK İSTİYOR

BAL 1.Bölge 2.Grup’ta son haftaya ikinci sırada giren Bağlar Belediyespor, lider 1984 Muşspor’u deplasmanda mağlup ederek grubu zirvede tamamlamanın hesaplarını yapıyor. “Kazanırsak çok şey kazanırız, kaybedersek zaten sezon başı hedefimiz olan ligde kalmayı garantilemişiz” diyen teknik sorumlu Cihan Çetin, saha içerisinde sakin kalarak hedefe ulaşmaya çalışacaklarını söyledi.

BAĞLAR, HİKAYENİN SONUNU ŞAMPİYONLUKLA TAMAMLAMAK İSTİYOR

BAL 1.Bölge 2.Grup’ta son haftaya ikinci sırada giren Bağlar Belediyespor, lider 1984 Muşspor’u deplasmanda mağlup ederek grubu zirvede tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

“Kazanırsak çok şey kazanırız, kaybedersek zaten sezon başı hedefimiz olan ligde kalmayı garantilemişiz” diyen teknik sorumlu Cihan Çetin, saha içerisinde sakin kalarak hedefe ulaşmaya çalışacaklarını söyledi.

KADER MAÇI PAZAR GÜNÜ SAAT 13.00’DA

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Bölge 2.Grup’ta grup maçları final değerinde bir maçla tamamlanacak. Pazar günü Muş Şehir Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak mücadelede 30 puanla ikinci sırada yer alan Bağlar Belediyespor, 33 puanla lider durumda bulunan 1984 Muşspor’un konuğu olacak.

Ligde kalma hedefiyle başladığı sezonda mütevazi kadrosu ve ekonomik olanaklarına rağmen başarılı bir grafik çizerek son haftaya şampiyonluk umuduyla girmeyi başaran Diyarbakır temsilcisi, Muş’tan galibiyetle dönerek tarihi bir başarıya imza atmak istiyor.

Takımda stres havasının hakim olmadığını, rakibin aksine çok rahat olduklarını belirten Bağlar Belediyespor teknik sorumlusu Cihan Çetin, sahada sakin kalarak 90 dakika sonunda gülen taraf olmak istediklerini söyledi.

“TAKIM OLARAK ÇOK RAHATIZ, KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK”

Çetin,”Rakibimizin saha ve seyirci avantajı var. 3 puan önümüzde oldukları için beraberlik onlara yarıyor. Bizim ise kazanmamız lazım. Ancak biz asla stresli olan taraf olmayacağız. Rakibimiz daha çok baskı altında olacak. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok, kazanırsak kazanacağımız çok şey olacak. Sezon başında hedefimiz ligde kalmaktı, mütevazi imkanlarımızla bunun çok üstüne çıktık. Bu aşamaya kadar geldikten sonra grubu lider olarak tamamlayarak güzel bir hikaye yazmak istiyoruz. Tamamı bu kentin evlatlarından oluşan aslan yürekli futbolcu kardeşlerimle beraber Diyarbakır halkının dualarını arkamıza alarak inşallah Muş’tan şampiyon olarak döneriz. Rakibimiz grup birincisi olursa onları da tebrik ederiz. İki komşu ve kardeş kente yakışan dostça ve centilmence bir mücadele olmasını diliyoruz.Maçın hakemlerine de tarihi bir sorumluluk düşüyor.  Sonucu sahadaki güzel ve adil mücadele tayin etsin.” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER