BARAN YILDIRIM'A TALİPLER VAR

Diyabakır 1968 Spor’un başarı genç oyuncusu Baran Yıldırım’a talipler çoğaliyor. Genç yetenek şimdi düşünme zamanım dedi.

BARAN YILDIRIM'A TALİPLER VAR
 Diyabakır 1968 Spor’un başarı  genç oyuncusu Baran Yıldırım’a talipler çoğaliyor. Genç yetenek şimdi düşünme zamanım dedi.

17 Yaşındaki genç  futbolcu Baran Yıldırım Bal ile Akademi ligi takımlarının kıskacına girdi. Bölgenin dev bazı kentlerin takımlarından transfer teklifleri alıyor Yldırım. Diyarbakır 1968 takımının  U – 17 , u-16 ve U – takımlarında oynadığı futboluyla  dikkatleri azerine toplayan 1999 doğumlu mevkisi olan ön liberoda çok başarılı olan Baran Yıldırım,yaptığı açıklamada, “ Takımımda kendimi ispatlamış biriyor 10 yaşından beri tutkunu olduğum futbolde her geçen gün iyi oldum. Hocalarım benden hiç şikayetçi olmadı. Hedefim üst liglere gidebilmektir. Bunun içinde yapılan teklifleri değerlendirip en iyi kararı vereceğim. Her gün aranıyorum, sonuçta bir takımla anlaşacağım, benim için hangisi hayırlıysa o olsun. Futbolu çok seviyorum futboldan zarar görmedim.Benim için önemli olan görev yaptığım takımda başarılı olabilmem ve takımıma yarar sağlayabilmektir “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER