Başarılı Spor Yayınlarına Ödül Yağıyor

2008 yılında yayın hayatına başlayan TRT Kurdi’nin başarılı spor yayınları ülke genelinde ve bölgede ses getirmeye devam ediyor. Şanlıurfaspor ve Adıyaman 1954Spor kulüpleri,sporun gelişmesine sağladığı katkılardan dolayı kanalın yöneticilerine ve Dema Futbolê (Futbol Zamanı) programına plaket takdim etti. Sezonun son programına katılan kulüp yöneticileri,”TRT Kurdi’nin başarılı yayınları sayesinde sesimizi duyurabiliyoruz” ifadelerini kullanarak kanal yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Başarılı Spor Yayınlarına Ödül Yağıyor

Dünyada Kürtçe maç yayını ve spor programı yapan ilk uluslararası yayın kuruluşu olarak tarihe geçen TRT Kurdi, başarılı spor yayınlarıyla ülkenin her tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

2.Lig ekipleri Şanlıurfaspor ve Adıyaman 1954Spor kulüpleri, sporun gelişmesine ve şehirlerinin tanıtımına katkılarından dolayı TRT Kurdi Genel Koordinatörü Mustafa Ekici, Haber Müdürü Gülabi Eryaman ve Pazar akşamları ekrana gelen Dema Futbolê (Futbol Zamanı) programına olmak üzere toplam 6 plaket ve ayrıca forma takdim etti.

Programa telefonla katılan Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim ve Adıyaman 1954Spor İkinci Başkanı Sait Aybak, TRT Kurdi’nin spordaki başarılı yayınlarıyla bölgenin sporda gelişmesine ve tanıtımına önemli katkılarda bulunduğunu söyledi.

“TRT Kurdi Hem Bölgeye Hem Ülkeye Ciddi Hizmet Ediyor”

Şanlıurfaspor Başkanı Yetim,”Tarihimizin en zor sezonlarından birini geçirdik. Lige eksi puanla başladık, transfer tahtamız kapalıydı. Sezonun ilk yarısında 5 puanımı vardı. İkinci yarıda müthiş çıkış yakalayarak ligde kaldık. Bunda Şanlıura Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer bileşenlerimizin katkısı oldu,TRT Kurdi de başarılı yayınlarıyla hep yanımızda oldu. Bu sayede sesimizi duyurabildik. Bu vesile ile TRT Kurdi yönetimine ve çalışanlarına kulübüm ve şehrim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman 1954Spor İkinci Başkanı Aybak ise,”İki yıl içinde amatörden 2.Lig’e kadar çıktık. Bunu başarmak kolay olmadı. Çok çalıştık, emek verdik ve Allah emeklerimizi boşa çıkarmadı. TRT Kurdi’nin sporun gelişmesine olan katkısı kelimelerle anlatılamaz. En zor dönemlerde yayınlarıyla yol gösterici oldu. Adıyaman halkı ve bizler bunun farkındayız. Bölgeye çok katkısı var,aynı zamanda ülkemizde de sporun gelişmesine ciddi etkisi olduğunu görüyoruz. TRT Kurdi’ye çok teşekkür ediyoruz,bu yayınların devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER