Başkan Feyzi İlhanı’dan Açıklama

Bu takımı cefakâr taraftara kurban ederim, Kulübü bırakmaya hazırım daha iyi yapacağına inanan varsa buyursun devredeyim.

Başkan Feyzi İlhanı’dan Açıklama

Başkan Feyzi İlhanı’dan Açıklama

Bu takımı cefakâr taraftara kurban ederim

Ben ve bu kente gönül vermiş arkadaşlarım Yeni Diyarbakırsporu profesyonel liglere çıkardıktan sonra Diyarbakırspor isminin değerini ve adını yaşatma adına üç yıldır mücadele vermekteyiz. Amacımız tamamıyla Diyarbakırspor ismini yaşatmak ve üst liglerde mücadele etmesini sağlamaktı. Bunun için hiçbir özveriden ve masraftan kaçınmadan her biri kendi takımlarında başarılı olmuş oyuncuları takıma kazandırarak mücadele ettik. Bu mücadeleyi ederken tertemiz hiçbir şaibeye yer vermeden etik bir anlayışla 3 sezon 3. Ligde hep üst sıralarda şampiyonluğu kovalayan saygın ve iddialı bir kulüp olarak Play-Off larda mücadele ettik. Ancak her yıl yaklaşık 3, 3,5 trilyon para harcamamıza rağmen ve elimizden geleni yapmamıza rağmen istediğimiz şampiyonluğa ulaşamadık. Bu süreç içerisinde kulübümüzü bir kuruş borçlandırmadan hatta kalıcı gelir kaynakları yaratma adına bir taraftan da tesisleşme yolunda adımlar attık. Şuana kadar başarı çıtasını hep üste taşımamız ve Diyarbekirspor ismine yakışan bir şekilde mücadele etmemize rağmen çok istediğimiz şampiyonluk yolunda başarılı olamadık. Bu işi yaparken reklam yapmadık reklam peşinde koşmadık öyle bir beklentimizde olmadı. Takımına sahip çıkan ve her deplasmanda Diyarbekirsporu yalnız bırakmayan büyük Diyarbakırspor taraftarının desteğini her zaman yanımızda hissettik ve güç aldık. En son Ankara’da Ofspor ile oynadığımız ve penaltılarda kaybettiğimiz şampiyonluk maçında Türkiye’nin her yerinden gelen ve takımın kaybetmesiyle üzülen taraftarımızın bir tek gözyaşına bu kulübü kurban ederim. Onlara teşekkür ediyorum ve minnettarım.

Kulübü Devretmeye Hazırım

Ben bu kadar yapabildim daha iyi yapacak iş ve spor adamları varsa Kulübü borçsuz harçsız vermeye hazırım. Diyarbakırsporun ismini yaşatmak ve üst liglere taşıma adına bilgi ve birikimine güvenen ve bu işi yapabileceğine inananlar buyursun gelsin kulübü devretmeye hazırım. Kulübün Spor Toto İddia gelirleri 700-800 Bin liradır bende katkıda bulunmaya hazırım. Ancak tek isteğim şudur ki kulübün geçmiş yıllarda olduğu gibi borçlandırılmamasıdır bu en önemli şarttır. Bu işi başarabileceğine inanan bilgi birikimine ve ekonomisine güvenen her kesle görüşmeye ve kulübü devretmeye hazırım. Bizim amacımız taraftarı olduğumuz Diyarbakırsporumuzun ismini en üst seviyelere taşımaktır aynı duygular içinde olan herkese çağrımdır buyurun gelin daha iyisini yapın bizde size destek olalım. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımla Feyzi İlhanlı  

YILMAZ BAY

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER