Başkan Kılavuz'dan Maça Davet

Pazar Günü Seyrantepe Spor kompleksinde oynanacak 2. Lig Kırmızı Grup maçına davet.

Başkan Kılavuz'dan Maça Davet
Pazar Günü Seyrantepe Spor kompleksinde oynanacak 2. Lig Kırmızı Grup maçında Diyarbakır BŞB Spor-Ankaragücü Maçına 65 kontenjan ayırmasına rağmen İl Güvenlik kurulu Ankaragücü taraftarını güvenlik nedeniyle maça alınmaması kararını verdi ve her iki kulübe tebliğ etti.

Diyarbakır BŞB. Spor ve Ankaragücü için çok büyük bir öneme sahip olan maçta Federasyon kuralları gereği Stadyum kapasitesinin %5'i olan 65 Ankaragücü taraftarı izleyebilecek iken İl Güvenlik Kurulu her iki kulüpe konuk takım taraftarının alınmayacağını bildirdi.

Diyarbakır BŞB. Spor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, 09.02.2014 Pazar günü saat 13:30'da MKE Ankaragücü ile yapacağımız futbol müsabakasına tüm Diyarbakırlı sporseverleri bekliyoruz.
Kulübümüz ve kentimiz için önemli olan bu müsabakada tüm Diyarbakırlı sporseverlerin tribünlerdeki yerlerini alarak kentimizin konukseverlik duygularına ve centilmenlik ruhuna uygun olarak doksan dakika boyunca takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. Sizden alacağımız güç ve destek ile birlikte Cumartesi gününü bir bayram sevinci gününe dönüştüreceğimizin sözünü veriyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta taraftar desteğiyle birlikte güçlü rakibimi puansız göndermek istiyoruz. Kaliteli bir takıma sahibiz ve devre arasında yaptığımız transferlerle dahada güçlendik iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok ve bu maçı kazanacağız, dedi. Diyarbakır BŞB. Spor Kulübü olarak şuana kadar liglerde hem taraftar hemde futbol takımı olarak Fair Play konusunda örnek gösterilen bir kulüp durumundayız bu maçtada herhangi bir taşkınlığın ve olayın yaşanmaması için taraftarlarımız ve bizler gerekli sağduyuyu göstereceğiz diyerek sözlerini tamamladı. 


HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 03:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER