Başkanımız Sezonu Erken Açtı

Bu sezon takıma daha fazla zaman ayıracağını, kamp,idman ve maçlarda yalnız bırakmayacağını açıklayan Kulüp Başkanımız Feyzi İlhan, Kocaeli Kartepe’ye ; teknik heyet ve futbolculardan önce gelerek dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra kampa katılan futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan başkanımız, taraftarın ve camianın beklentisini dile getirerek, sezon sonunda şampiyonluk istediğini aktardı.

Başkanımız Sezonu Erken Açtı
Futbolcularla yakından ilgilenen ve bu nedenle kısa sürede futbolcuların sempatisini kazanan başkanımız ayrıca spor malzemelerini giyerek takımla beraber idmana çıktı. Futbolcularla şakalaşan başkanımız,idmanlar sırasında yaptığı başarılı hareketler ve sergilediği eforla deyim yerindeyse futbolcuları aratmıyor.

‘BU KADRO ŞAMPİYONLUKLAR GETİRECEK’

Bu sezon her şeyin farklı olacağını belirten başkanımız Feyzi İlhanlı,”İyi kadro kurduğumuza inanıyorum. Tüm transferleri en ince detayına kadar araştırarak yaptık. Teknik direktörümüz Fethi Çokkeser’in hangi oyuncuyu istediyse aldık. Bu kadro inşallah hem bu sezon şampiyon olacak,hem de gelecek yıllardaki şampiyonlukların temeli olacak. Bu sezon takıma daha fazla zaman ayıracağım. Adeta takımla kalkıp takımla yatacağım. Futbolcularla iletişimimiz çok iyi. Birbirimizin dilinden iyi anlıyoruz. Gerek teknik heyetimiz olsun gerekse futbolcularımız olsun hepsi iyi niyetli ve şu andan itibaren başarıya odaklanmış durumda. Taraftarımızın içi rahat olsun. Bu ekip onlara özledikleri şampiyonluğu tattıracak inşallah.” dedi.

‘OTOBÜSÜMÜZ HAZIRLANIYOR,BURAYA GELECEK’

Başkanımız taraftara ve camiaya otobüs müjdesi de verdi. Son model bir otobüs için çalışmaların devam ettiğini belirten İlhanlı,”Geçen sezonun başında aldığımız otobüste bazı sorunlar çıktı. Bu yüzden onu kulübümüze layık görmeyerek elden çıkardık. Şimdi yenisi geliyor. Büyük Diyarbakırspor’umuza yakışır şekilde giydireceğiz. Daha sonra kampa gelecek ve burada takımla beraber resim çektirerek basına vereceğiz. Benim tüm taraftarlarımızdan isteğim bu takıma sonuna kadar destek versinler.” dedi.
 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER