Bilet Satışlarına Büyük İlgi

Geçen haftadan satışa sunulan Amedspor-Sakaryaspor karşılaşmasının bilet satışlarına devam ediliyor. Ceylan &Karavil Avm ve Ulu Cami önünden sonra Ofis semtinde de satış standı oluşturularak biletler satılıyor. Biletler, vip 75 TL,batı tribünü 20 TL,doğu tribünü 10 TL ve kale arkası 5TL olarak satılıyor.33 bin kişilik stadın dolması bekleniyor. Kulüpten yapılan açıklamada ücretsiz olarak dağıtılacak kadın ve çocuk biletlerinin ise maç günü saat 09.30’dan itibaren stat gişelerinde teslim edilmeye başlanacağı kaydedildi.

Bilet Satışlarına Büyük İlgi

Geçen haftadan satışa sunulan Amedspor-Sakaryaspor karşılaşmasının bilet satışlarına devam ediliyor. Ceylan &Karavil Avm ve Ulu Cami önünden sonra Ofis semtinde de satış standı oluşturularak biletler satılıyor.

Biletler, vip 75 TL,batı tribünü  20 TL,doğu tribünü 10 TL ve kale arkası 5TL olarak satılıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada ücretsiz olarak dağıtılacak kadın ve çocuk biletlerinin ise maç günü saat 09.30’dan itibaren stat gişelerinde teslim edilmeye başlanacağı kaydedildi.

Maç Yarın Saat 14.00’da

Amedspor, 24.hafta karşılaşmasında Cumartesi günü  Sakaryaspor’la karşılaşacak. Yeni Diyarbakır Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 14.00..

Sakarya’daki maçta yaşanan olumsuzluklardan dolayı oluşan gerginliğin sahaya ve tribünlere yansımaması için hafta boyunca sağduyu çağrıları yapıldı. En büyük temenni kente zarar verecek olumsuzlukların yaşanmaması ve 90 dakika sonunda 3 puanın Amedspor’un hanesine yazılması.

Kent Bir Daha Yara Almasın,Provokatörlere Dikkat

2.Lig Beyaz Grup’ta 35 puanla 8. sırada yer alan Amedspor,haftaya 48 puanla üçüncü sırada giren Sakaryaspor’u ağırlıyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Sakarya’da oynanan maçı Sakaryaspor 1-0 kazanmıştı. O maçta yaşanan olumsuzluklar uzun süre konuşulmuştu. Ancak bundan 9 yıl önce Bursa’da oynanan Bursaspor-Diyarbakırspor maçında benzer olaylar meydana gelmiş ve devamında da Diyarbakır’da oynanan Diyarbakırspor-Bursaspor maçı olaylardan dolayı  yarıda kalarak büyük cezalar alan Diyarbakırspor onarılması güç zararlar görmüştü.

Bu acı tabloyu daha önce yaşamış ve bedelini 51 yıllık Diyarbakırspor’un amatör lige kadar düşmesiyle ödemiş olan Diyarbakır, yeni bir tahribat yaşamamak için Amedspor-Sakaryaspor maçının sağduyu içinde geçmesini istiyor.

                                                                                     

Maçın Hakemi Ferhan Kestanlıoğlu

İzmir bölgesi hakemi Ferhan Kestanlıoğlu’nun yöneteceği karşılaşmaya ilgi bir hayli büyük. Sakaryasporlu taraftarlara Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla yasak konulurken,Diyarbakırspor Azrailler grubu ve bölgedeki bazı takımların taraftar grupları da Amedspor’a destek vereceklerini açıkladılar.

Maç saatine kadar 33 bin seyirci kapasiteli Yeni Diyarbakır Stadı’nın tamamen dolması bekleniyor.

Sakarya’dan da milletvekilleri ve bürokratların maça geleceği belirtildi.

Takımdaki Tek Eksik Cezalı Bünyamin

Amedspor’da kırmızı kart cezalısı olan Bünyamin Yürür dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Cezalarını tamamlayan Volkan Geyik ve Hasan’ın ilk 11’de görev yapması bekleniyor.

Yeni Diyarbakır Stadı’nda şu ana kadar oynadığı 5 maçı da kazanarak fire vermeyen Amedspor, Sakaryaspor engelini de aşarak 6’da 6 yapmak istiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER