Bir Galibiyetten Çok Fazlası

Etimesgut Belediyespor’u deplasmanda 90+7.dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup eden Diyarbekirspor, tam 7 maç sonra kazanarak ligin alt sıralarından uzaklaşmak için nefes aldı. Maçın ardında soyunma odası bayram yerine döndü.

Bir Galibiyetten Çok Fazlası

2.Lig Kırmızı Grup’ta zor günler geçiren Diyarbekirspor, Ankara’da sezonun en kritik galibiyetlerinden birine imza atarak hayata döndü.
Etimesgut Belediyespor karşısında kora kor bir mücadele ortaya koyan Yeşil-Kırmızılı takıma bayram havası yaşatan gol 90+7.dakikada geldi.Furkan Özdemir’in kaydettiği golle zafere ulaşan Yeşil-Kırmızılı takım, 7 maç sonra kazanırken aynı zamanda 4 maç sonra gol atma başarısı da gösterdi.
Başkan İlgin Takımı Kutladı
Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan futbolculara ve teknik heyete yönetimden prim müjdesi geldi. Soyunma odasına giderek tüm takımı tebrik eden Başkan Turan İlgin,”Haftalardır kazanamıyorduk. Bugün o şanssızlığı üzerimizden attık. Çok önemli bir galibiyete imza atan teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyoruz. Daha işimiz bitmedi. Bu hafta Diyarbakır’da Ergene Velimeşespor’la çok kritik bir maça daha çıkacağız. Bu engeli de aşarak biraz daha rahat nefes almak istiyoruz.” dedi.
Diyarbekirspor-Ergene Velimeşespor karşılaşması 26 Mart Cumartesi günü Diyarbakır Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER