BİR KULÜBÜN FERYADI

Diyarbakır amatör lig takımlarından 1903 Kartalspor’da sporcular, soyunma odası olmadığı için parklarda soyunup giyinmek zorunda kalıyor. Kulübün hem başkanlığını hem de hocalığını yapan Muhsin Balkaş,bu duruma isyan ederek yetkililerden çözüm istedi.

BİR KULÜBÜN FERYADI
 Diyarbakır amatör lig takımlarından 1903 Kartalspor’da sporcular, soyunma odası olmadığı için parklarda soyunup giyinmek zorunda kalıyor. Kulübün hem başkanlığını hem de hocalığını yapan Muhsin Balkaş,bu duruma isyan ederek yetkililerden çözüm istedi.

Gençlik Spor Engel Çıkarıyor

1903 Diyarbakır Kartalspor kulübü olarak bu resimleri ve yazıyı paylaşma gereksinimi duymuş bulunmaktayız.Ekim 20 sinde başlayacak olan u 17 ligi ve Kasım'ın 5 inde deplasmanlı 1.amatör ligi başlamasına az bir süre kala soyunma odası ve saha sıkıntısı yaşamış bulunmaktayız.Şuan bu sebeplerden dolayı kulübüm olan 1903 Diyarbakır Kartalspor ve bizim gibi kurum olmayan kulüpler futbol sahalarına gittiğimizde antrenman için soyunma odasını bile kullanmamıza Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  tesis amiri  tarafından bütün bunlar gözardı edilerek izin verilmemektedir.kurumun adı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü fakat şuan kulüpler hizmetten mahrum bırakılmaktadır.

‘Parklarda Soyunmak Zorunda Kalıyoruz’

Ve kulüpler resimlerde görüldüğü gibi parklarda ve Gençlikspor soyunma odalarının önünde soyunarak lige hazırlanıyoruz.ve bunun adı il gençliğine hizmet oluyor.idari amirler tarafından sözde kulüplere eşit davranmak amaçlı haftada sadece iki gün birer saat olmak suretiyle herkes sadece kendi gününde idmana gelebilir diye saçma sapan bir kural belirleyip akılları sıra sözde kulüplere yardımcı olunuyormuş ve ben bunu tesis amirine ilettiğimde aldığım cevap,” sen de bu işi yapma”  oldu. .Şimdi tesis amirine şunu sormayı isterim, siz gerçekten bu işten anlıyor musunuz, yoksa anlıyorsunuz da çocuklar umrunuzda mı değil.Eğer Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  bu şekilde gençliği kazanacağını düşünüyorsa fazlasıyla yanılıyorlar.Adı üstünde Gençlik ve Spor Hizmetleri ama gençliğe hizmet yerine kötülüklere birer adım attırmaktan başka bir şeyden ibaret değildir.

‘Çözüm Olmazsa Kulübü Kapatacağım’

Gençlerimize ve çocuklarımıza esas hizmeti veren kulüplerdir.Kimse kendisine mal etmesin.Eziyetlerini biz çekeriz çocukların sefasını onlar sürer değil mi ? Ben çocuklar için saha ve soyunma odası problemini çözmelerini rica ederken bana verilen bir diğer cevap ise 20 yıldır neden belediye bir şey yapmıyor oluyor.biz siyaset diliyle değil spor diliyle konuşuyoruz.Eğer kulüplerin sıkıntılarına çare olunmayacak ise ben 1903 Diyarbakır Kartalspor kulübü olarak kulübü kapatma kararı alacağımı belirtiyorum.Resimlerde olanlar sadece spora hizmet görüntüsü taşıyor mu.soruyorum sizlere sevgili spor severler.acınacak haldeyiz.Hepinize yazıklar olsun.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER