Bismil'de Şampiyonluk Coşkusu

Bismil 21Spor, yaklaşık 3 bin taraftarıyla akın ettiği baraj maçında Yolspor’u penaltı atışlarıyla yenerek bir çok il’den büyük olan ilçeye 6 yıl sonra BAL Ligi’ne yükselme başarısını yaşattı. Maçın ardında hem Seyrantepe Stadı’nda hem de Bismilde inanılmaz bir coşku yaşanırken, takım yüzlerce araçlık konvoyla ilçeye döndü. Kulüp Başkanı Beşir Gümüş,”Bundan sonra hedefimiz 3.Lig’e çıkmak olacak” dedi.

Bismil'de Şampiyonluk Coşkusu

Maçın ardında saha bayram yerine döndü. Futbolcular,taraftarlar,yöneticiler ve teknik  heyet şampiyonluğu birlikte kutladı.

3 bine yakın taraftarıyla maça akın eden Bismil’in 6 yıl sonra Bal Ligi’ne yükselmesinin coşkusu Diyarbakır’dan Bismil’e doğru oluşturulan araç konvoyları ve ilçe merkezinde vatandaşların sevinç gösterileriyle renkli görüntülere dönüştü.

Maçı Bismil Belediyesi Eşbaşkanları Orhan Ayaz ve Gülşen Özer ile çok sayıda spor adamı ve spor taban birliklerinin temsilcileri de takip etti.Maçtan önce soyunma odasına inerek Bismil 21Sporlu futbolculara başarı dileyen Ayaz ve Özer, maçtan sonra da şampiyon takımı tebrik etti.

“Hedefimiz 3.Lig’e Çıkmak Olacak”

Bismil 21Spor Kulübü Başkanı Beşir Gümüş, elde edilen başarıda emeği bulunan teknik heyet,futbolcular ve taraftarlara teşekkür ederek hedeflerinin Diyarbakır’a yeni bir profesyonel takım kazandırmak olacağını söyledi. Gümüş,”Bismil bunu fazlasıyla hak ediyor. Bal Ligi’ne çıktığımız için sevinçliyiz ancak asıl hedefimiz 3.Lig’e çıkıp Diyarbakır’a yeni bir profesyonel lig takımı kazandırmaktır. Diyarbakır’ın,Bismil’in buna ihtiyacı var. Artık büyük düşünmenin zamanı gelmiştir” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER