Bölge Derbisinde Son Dakikanın Sırrı Bu Kez Batman'a Güldü

Sezonun ilk yarısında Batman'da oynanan maçta Diyarbekirspor, son saniyelerde bulduğu golle 3 puanın sahibi olmuştu. Bu kez Diyarbakır'da yine son saniyelerde ve aynı skorla gülen taraf Batman Petrolspor oldu.

Bölge Derbisinde Son Dakikanın Sırrı Bu Kez Batman'a Güldü

Diyarbekirspor, Batman Petrolspor’a sahasında 1-0 mağlup oldu. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında Batmanda oynanan maçı Diyarbekirspor son dakika golüyle 1-0 kazanmıştı. Bu kez Diyarbakır’da son dakika golüyle gülen taraf Batman ekibi oldu.

Maçta ilk tehlikeli atak 30.dakikada Diyarbekirspordan geldi. Feyyaz'ın ceza yayı üzerine çevirdiği topa Taner sert vurdu. Kaleci Cihan gole izin vermedi.

31. dakikada bu kez Feyyaz ceza alanı içinde uygun durumda topu auta yolladı.

35.dakikada Sebahattin'in kullandığı kornerden gelen topu Emre ceza alanı içinde uygun durumda kafayla auta attı. Batman Petrolspor maçından başından bu yana ilk kez gole yaklaştı.

37.dakikada Diyarbekirspor bir kez daha gole yaklaştı. Ceza yayı üzerinde buluştuğu topla rakibinden sıyrılan Feyyaz'ın şutunda top diğerin yanından auta çıktı. Müsabakanın ilk yarısı başladığı gibi golsüz berabere sonuçlandı.

Maç Bitti Derken Gol Geldi

Az sayıda taraftarın takip ettiği müsabakanın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

Müsabaka boyunca hiçbir atağı bulunmayan konuk takım 90. dakikada öne geçti. Ani gelişen atakta ceza alanına giren Furkan topu ağlara yolladı ve müsabaka Batman Petrolspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Diyarbekirspor, bu yenilgiyle sezonun ikinci yarısında ilk kez mağlup olmuş oldu. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında Batmanda oynanan maçı Diyarbekirspor son dakika golüyle 1-0 kazanmıştı. Bu kez Diyarbakırda son dakika golüyle gülen taraf Batman ekibi oldu.

Tribünde Alkış Alan Dostluk Tablosu

Konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmaya dostluk görüntüleri damga vurdu. Her iki takım taraftarları arasında centilmenlik gösterileri yaşandı. Müsabakayı her iki takımın yöneticileri birlikte takip ederken, Yeni Diyarbakır Stadyumunda yapılan maçı Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Batman İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak’da izledi.

Maçın ardında iki takım taraftarları karşılıklı tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER