Boş Tribünlerde Kutlama

Spor Toto 3. Lig’inde şampiyonluğa ulaşarak büyük sevinç yaşayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da, haftalar öncesinden duyurulmasına rağmen şampiyonluk kutlamalarına ilgi gösterilmemesinin üzüntüsü yaşanıyor.

Boş Tribünlerde Kutlama
NE BAYDEMİR, NE TARAFTAR! 

Spor Toto 3. Lig’inde şampiyonluğa ulaşarak büyük sevinç yaşayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da, haftalar öncesinden duyurulmasına rağmen şampiyonluk kutlamalarına ilgi gösterilmemesinin üzüntüsü yaşanıyor. 

Bu sezon en kalabalık maçında dahi 3-4 Bin seyirciye oynayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, haftalar önce garantilediği ve duyurduğu şampiyonluk kutlamalarına yeteri ilgiyi çekemedi.

 OSMAN BAYDEMİR NEREDE? 

Taraftarların ilgi göstermediği mücadeleye Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in de gelmemesi merak uyandırdı. Bu sezon boyunca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un hiçbir başına gitmeyen Baydemir’in şampiyonluk kutlamalarına neden gelmediği ise akılları karıştırdı. Diyarbakır Büyükşehir Beleidyespor kulübünü her fırsatta destekleyen Baydemir’İn mücadeleye gelmemesi merak edilirken, taraftarların ‘böylesine önemli bir günde takımı yalnız bırakması kabul edilemez’ yorumlarıyla karşılaştı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanı Baydemir’in maça gelmemesi sosyal medyada da günün konusu oldu. 

BU KENTİN RENGİ YEŞİL KIRMIZIDIR! 

Diyarbakır Atatürk Stadyumunda oynanan mücadeleyi yaklaşık 3 Bin futbolsever takip ederken, isim değişikliğinin tartışıldığı bugünlerde ‘kararı halka bırakacağız’ diyen Metin Kılavuz’a adeta göndermede bulunuldu.
Mücadelenin başından sonuna kadar adeta sözleşmişçesine ‘Bu kentin renkleri yeşil kırmızı’ tezahüratı ile gereken yerlere mesaj gönderdi Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un isminin belirlendiği hatta marşının da hazırlandığını belirttiğimiz haber üzerine tepkilerini dile getiren taraftarlar sitemizi mesaj yağmuruna tutmuş ve bu ismin kesinlikle kabul edilemez olduğu görüşünde birleşmişlerdi. 

MORAL BOZULDU 

Sezon başından beri yüksek bir performans sergileyerek taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da futbolcuların sezon içerisinde de sık sık dile getirdiği ‘taraftar sorunu’ şampiyonluk kutlamalarına da damga vurdu. Sezon boyunca taraftar desteğinden şikâyet eden futbolcular haklı olarak ‘biz takımı zirveye taşıdık ancak taraftardan destek görmedik’ söylemi şampiyonluk töreninde bir kez daha gündeme geldi. Sezon başından itibaren seyirci sayısı sınırlı kalan Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluk törenini boş tribünler önünde oynaması ise futbolcuların moralini oldukça bozdu.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2013, 11:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
HABER TAKİP
HABER TAKİP - 11 yıl Önce

Belediye tribünleri dolu göstermek için sitesinde resimleri nasıl paylaşmış bakın lütfen görün..
http://diyarbakir.bel.tr/newsimages/201356132827302.jpg

SIRADAKİ HABER