Bu İşin Şakası Yok

Kendi sahasında İnegölspor'a 2-0 yenilen Diyarbekirspor, küme düşme endişesi taşımaya başladı. Yeşil-Kırmızılı takım, yarın Kırşehir'de Niğde Anadolu Fk ile karşılaşacak.

Bu İşin Şakası Yok


Maçın 3.dakikasında Emrullah'ın ayağından bir  penaltı vuruşundan yararlanamayan Diyarbekirspor, daha sonra eski futbolcusu Ömer Faruk Ermeç ve eski Amedsporlu İbrahim Sürgülü'nun golleriyle İnegölspor'a 2-0 yenilerek küme düşme potasına yaklaştı.

2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbekirspor, kazanıp puan cetvelinde iyice rahatlamayı planladığı karşılaşmada şok bir yenilgi alarak küme düşme korkusu yaşamaya başladı.
Maça etkili başlayan Diyarbekirspor, 3.dakikada penaltı kazandı. Ancak genç futbolcu Emrullah Sayar penaltı vuruşunda topu kaleci Gökhan Siverek'e nişanlayınca büyük fırsat kaçtı. Diyarbakırlı olan Gökhan ,sezonun ilk yarısında İnegöl'de oynanan maçta da bir penaltı kurtarmıştı.
İnegölspor, 44.dakikada eski Diyarbekirsporlu Ömer Faruk Ermeç'in golüyle 1-0 öne geçti.
İkinci yarıda beraberlik çabaları sonuç vermeyen Diyarbekirspor, 76.dakikada eski Amedsporlu İbrahim Sürgülü'nun penaltı golüyle 2-0 geriye düşerek 28 puanda kaldı.

Niğde Maçı Kırşehir'e Alındı

Diyarbekirspor, 23 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Niğde Anadolu FK ve 27 Şubat Pazar günü de Diyarbakır'da Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek. Niğde Anadolu FK-Diyarbekirspor karşılaşması ev sahibi ekibin maçlarını oynadığı Niğde Stadı'nın zemini kullanılamaz hale geldiği için Kırşehir'e alındı. Karşılaşma saat 13.00'da başlayacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER