BU TAKIM DESTEĞİ HAK EDİYOR

Takımın iskeletini oluşturan önemli oyuncuların uzun süredir yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kadro konusunda sorun yaşayan Diyarbekirspor, buna rağmen sezonun ikinci yarısındaki çıkışıyla istim üstünde. Yeşil-Kırmızılı takım, ikinci yarıda sahasında oynadığı 4 maçı da kazandı. Teknik direktör Hakan Yılmaz, forma şansı verdiği genç futbolcular ve başarılı saha sonuçlarıyla adından söz ettiriyor.

BU TAKIM DESTEĞİ HAK EDİYOR

2.Lig Beyaz Grup’ta devre arasında önemli oyuncularıyla yollarını ayıran, savunma hattı başta olmak üzere iskelet kadrodaki bir çok  oyuncusundan sakatlıklar ve cezalar nedeniyle yararlanamayan Diyarbekirspor, bir takımın başına gelebilecek her türlü olumsuzluğu yaşamasına rağmen gösterdiği çıkışla konuşuluyor. Ligin yaş ortalaması en genç takımları arasına giren Yeşil-Kırmızılı takım, ikinci yarıda 7 maçta 4 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine yazdırdığı 13 puanla Pşay-Off hattını zorluyor. Teknik direktör Hakan Yılmaz’ın şans verdiği genç futbolcular bu şansı iyi kullanarak tecrübeli futbolcuların yokluğunu aratmadı.

Diyarbakır’da Bileği Büyülmüyor

Son olarak lider Esenler Erokspor’u eksik kadrosuyla 3-2 mağlup eden Diyarbekirspor’un başarılı performansı taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. İkinci yarıda Diyarbakır’da oynadığı 4 maçı da kazanan Diyarbekirspor, böylece lig genelinde elde ettiği 11 galibiyetin 9’ünü kendi sahasında kazandı. 39 puan toplayan Yeşil-Kırmızılılar, bu puanların  30’una kendi sahasında ulaşarak iç sahada en başarılı  5 takımdan biri oldu.

Pazar günü deplasmanda Afyonspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor, buradan da 3 puanla dönerek Play-Off iddiasını daha da güçlü hale getirmek istiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER