Bu YOL'un Sonu 3. Lig!

Karayolları Diyarbakır 9.Bölge Müdürü Şamil Gülen,Bölgesel Lig’e çıkan Yolspor’un elde ettiği başarının kollektif çalışmanın ürünü olduğuna dikkat çekerek,alt yapıya daha fazla yatırım yaparak bölge için iyi bir model olacaklarını söyledi.

Bu YOL'un Sonu 3. Lig!

GÜLEN :’YOLSPOR EKOL OLACAK’

Karayolları Diyarbakır 9.Bölge Müdürü Şamil Gülen,Bölgesel Lig’e çıkan Yolspor’un elde ettiği başarının kollektif çalışmanın ürünü olduğuna dikkat çekerek,alt yapıya daha fazla yatırım yaparak bölge için iyi bir model olacaklarını söyledi.

TÜFAD’TAN GÜLEN’E PLAKET

Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Samet Karakaş, Diyarbakır Yolspor'un BAL Ligine yükselme başarısı göstermesi nedeniyle Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen'i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

TÜFAD Başkanı  Samet Karakaş, Diyarbakır Yolspor'un Diyarbakır Süper Amatör Ligini puan kayıpsız kapatarak lider tamamladığını ve ardından Bismil Belediyespor'u yenerek Bölgesel Amatör Ligi-ne (BAL) yükseldiğini belirterek, "Bu nedenle elde edilen başarıyı kutluyor ve desteklerin devamını diliyoruz. Bölge Müdürü Şamil Gülen’in sağladığı imkanlar ve verdiği desteğin başarıda önemli rol oynadığını biliyoruz. Bundan sonra yük biraz daha ağır olacak. Bölgesel Lig’de de destek olacağınıza inanıyoruz. " dedi.

‘HİZMETLERİMİZE SPORU DA EKLEDİK’

Bölge Müdürü Gülen ise başarının ekip çalışmasıyla elde edildiğini söyleyerek Yolspor’un tesisleşme ve alt yapıda bölge için model haline geleceğini söyledi. Gülen,”Kurum olarak kentin ulaşım alt yapısı için tarihi projeleri hayata geçiriyoruz. Köprülü kavşaklar,yollar ve asfalt çalışmalarını yapıyoruz. Hizmetleriyle özellikle son zamanlarda Diyarbakır halkının gönlünde taht kuran bir kurum haline geldik. Hizmet alanındaki başarımızı sporla perçinleştirmek istiyoruz. Amacımız ileride ülke sporuna hizmet edecek cevherler bulmak ve yetiştirmektir. Yolspor’a her zaman destek verdik. Bundan sonra da devam edeceğiz.” diye konuştu. 

YOLSPOR’A YENİ TESİS GELİYOR

Bölge Müdürü Gülen’in desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini ifade eden Yolspor Kulübü Başkanı İhsan Güç de  23 maçın tamamını kazanarak Bölgesel Lig’e çıkan takımın tarihi bir başarıya imzattığını söyledi. Güç,”Bölge Müdürümüz her zaman maddi ve manevi destek verdi. Onun desteği olmasaydı bu tablo oluşmazdı. 23 maçın tamamını kazanmak gurur verici. Konya’da gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olurken Diyarbakır’ımızın adını sporda Türkiye’ye ezberlettirmenin mutluluğunu yaşamıştık. Spor tanıtım anlamında büyük bir güç. Bundan sonra daha şevkle çalışacağız. Yeni bir tesis yapıyoruz. Bölge Müdürümüz arsa tahsisi yaptı. Bu tesis de en kısa zamanda gençlerimizin hizmetinde olacaktır.” dedi.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2013, 01:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER