Büyük Cezalar Kapıda

Afjet Afyonspor maçında meydana gelen saha ve tribün olaylarının Amedspor'a faturası ağır olabilir. PFDK'ya sevk edilen kulübün alacağı cezalar Perşembe günü belli olacak.

Büyük Cezalar Kapıda

Amedspor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. 

TFF Hukuk Müşavirliği,Afjet Afyonspor maçında yaşanan saha olayları ve kötü tezahüratlardan dolayı TFF temsilcilerinin hazırladığı raporla Amedspor kulübünü PFDK’ya sevk ederken seyircisiz oynama ve ağır para cezaları gelebilir.

Gözlemci ve hakem raporu doğrultusunda da ,aynı maçta kırmızı kart gören Muhammed Burak Taşdemir ve Mesut Önal,PFDK’ya sevk edildi. Bu iki isme de  ek ceza gelmesi bekleniyor.

 

 Hukuk Müşavirliği’nin Açıklaması

TFF Hukuk Müşavirliği’nin açıklamasında,” Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün 17.11.2019 tarihinde oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Afjet Afyonspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,Amed Sportif Faaliyetler Kulübü kaleci antrenörü Mesut Önal'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca ve "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 18.11.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,Amed Sportif Faaliyetler Kulübü futbolcusu Muhammed Burak Taşdemir'in aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 18.11.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER