Büyükşehir, Altay'a Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig’de yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Altay maçının hazırlıkları devam ediyor.

Büyükşehir, Altay'a Hazırlanıyor
Spor Toto 2. Lig’de yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Altay maçının hazırlıkları devam ediyor.

Takımı lige hazır hale getirmek, eksiklikleri biran önce kapatmak için bu akşam Elazığspor ile Elazığ’da bir hazırlık maçı yapıldı. Elazığspor’un 2-1 kazandığı mücadelede Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, tüm futbolculara şans vererek takımın son durumunu gördü.

Elazığ Atatürk Stadyumunda Elazığspor karşısında iyi bir görüntü ortaya koyan yeşil – kırmızılılar, oynadığı futbolla Altay maçına hazırız sinyali verdi. İlk yarıda as kadro ile mücadele eden Diyarbakır BŞB girdiği pozisyonları değerlendiremezken, soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. İkinci yarıda yedeklerden oluşan kadro ile sahaya çıkan temsilcimiz, ikinci yarıya kalesinde gol görerek başladı. 47’nci dakikada sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Nas’ın pasında ceza alanı sağ çaprazdan sert ve düzgün bir vuruş yapan Noyan Öz, bordo – beyazlıları öne geçiren golü kaydetti.. Bu golün ardından 52’nci dakikada Adem’in sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Luke Moore, kafa vuruşuyla topu ağlara yollayarak 2-0’lık üstünlüğü sağladı. Bu golden 3 dakika sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Yusuf’un ayağından bulduğu golle farkı 1’e indirdi.

Daha sonra karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin 89’uncu dakikasında Mehmet Nas’ın düşürülmesiyle ev sahibi ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen İbrahim Kaş’ın şutunda Diyarbakır BŞB kalecisi Levent harika uzandı ve penaltıyı kurtardı. Kalan dakikada başka gol olmayınca mücadele 2-1 Elazığspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇA DAVET


Diyarbakır BŞB hafta sonu oynayacağı Altay maçı hazırlıklarını sürdürürken, Basın Sözcüsü Şeyda Arslantaş, tüm taraftarları maça davet ettiklerini belirterek, doksan dakika boyunca centilmence desteklenmelerini istedi. Arslantaş,” Pazar günü Seyrantepe Belediyespor Tesislerinde oynanacak müsabakada taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini almalarını ve fair-play anlayışına uygun bir şekilde 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2013, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER