BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA NET Bİ ŞEY YOK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Yönetimin daha önce prensipte anlaştığı Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in başka klüpler ile de görüşme halinde olması kafalarda soru işareti bıraktı. İsmet Taşdemir’inde Diyarbakır’da çılışmayacağı edinilen bilgiler arasında.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA NET Bİ ŞEY YOK
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetiminin sezon bitiminden sonra tekrar anlaşıldığını ve İsmet Taşdemir’in 2. Lig ve 3. Lig Play-off maçlarını izleyerek transfer edilmesi planlanan futbolcuları takibe aldığı, Taşdemir tarafından tarafından hazırlanacak raporla belirlenecek futbolcular için transfer girişimlerine başlanacağı daha önce klüp tarafından duyurulmuştu.

TAŞDEMİR GİRESUN VE BOLUSPOR’LA GÖRÜŞTÜ

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la daha önce anlaştığı duyurulan İsmet Taşdemir ise başka klüplerle anlaşma zemini arıyor.

Daha Önce Boluspor’la görüşüp anlaşamayan Taşdemir, önceki günde Giresunspor’la anlaşmaya varamadı. Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ dün yaptığı açıklamada, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini İsmet Taşdemir ile yapılan görüşmelerin olumsuz noktalandığını belirtti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporun her şeyden önce kulübün borçların, futbolcu alacaklarını, antrenörlerin alacaklarının ödenmesi isteniyor taraftarlar tarafından. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER