Büyükşehir Dikkatli Adım Atacak

Kamp için Antalya'ya giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ederken, takımın futbol şube sorumlusu Cemal Doğrul, transferde her zaman tutarlı bir politika izlediklerini söyledi.

Büyükşehir Dikkatli Adım Atacak
Kamp için Antalya'ya giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ederken, takımın futbol şube sorumlusu Cemal Doğrul, transferde her zaman tutarlı bir politika izlediklerini söyledi.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor transferde temkinli. İstikrara önem verdiklerini belirten futbol şube sorumlusu Cemal Doğrul, ara transferde dikkatli adımlar atmaya çalıştıklarını kaydetti. Doğrul, "Türkiye liglerinin en istikrarlı takımlarından biriyiz. Aynı teknik heyetle 3 sezondur çalışıyoruz. 3 yıldan beri oynayan futbolcularımız oldukça fazla. Her sene veya her transfer döneminde sil baştan kadro kuran, kadro yapısıyla fazla oynayan kulüp değiliz. Bu açıdan ne yaptığımızı biliyoruz. Bize faydalı olacak isimlerle görüşme halindeyiz" dedi.

"SADECE 2 FUTBOLCU GİTTİ"

Kendileri için oyuncunun isminin değil, takımın ihtiyacı olan oyuncunun esas olduğunu aktaran Doğrul, şu ana kadar sadece Sercan ve Bülent'in takımdan ayrıldığını vurgulayarak, "Görüştüğümüz isimler de takımın ihtiyacı olan mevkilere yöneliktir. Kamp sırasında bu yöndeki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız. Şu ana kadar sadece Sercan ve Bülent'le yollarımızı ayırdık. Diğer oyuncularla ilgili bir netlik yok. Kamuoyunda konuşulanlar söylentiden ibarettir" diye konuştu

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2014, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER