BÜYÜKŞEHİRDE TARAFTAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Dün Alanya İlçe Güvenlik Kurulu Alanyaspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor play off rövanş maçında misafir Seyirci alınmaması yönünde skandal bir karar almıştı. Gerekçe olarak Turizm Bölgesi olduğu için yaşanacak herhangi bir olayın turizmi olumsuz etkileyeceği kararı veren İlçe Güvenlik Kurulunun kararı skandala imza atması tepkilere neden olmuştu.

BÜYÜKŞEHİRDE TARAFTAR SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Dün Alanya İlçe Güvenlik Kurulu Alanyaspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor play off rövanş maçında misafir Seyirci alınmaması yönünde skandal bir karar almıştı. Gerekçe olarak Turizm Bölgesi olduğu için yaşanacak herhangi bir olayın turizmi olumsuz etkileyeceği kararı veren İlçe Güvenlik Kurulunun kararı skandala imza atması tepkilere neden olmuştu.

VERİLEN TEPKİLER İŞE YARADI

Diyarbakır Büyükşehir Kulüp Başkanı AV. Metin Kılavuz dün alınan karara sivil toplum kuruluşları ile birlikte çok sert tepkiler göstermiştiler.

TARAFTARALARA MÜJDE

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kulüp yönetiminin konuyla ilgi Türkiye Futbol Federasyonu ve İç İşleri Bakanlığı ile yaptığı müzakereler sonucunda bugün oynanacak olan Alanyaspor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi maçına taraftar alınması konusunda görüş birliğine varıldı. Alanyaspor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi maçı Alanya oba stadyumunda saat 16.30 da oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER