BÜYÜKŞEHİR'E ZEYTİN DALI

Diyarbakırspor yönetimi,son zamanlarda belediye ile Ali Gaffar Okkan Tesisleri konusunda yaşanan gerilime son vermek için de önemli bir adım atıyor.

 BÜYÜKŞEHİR'E ZEYTİN DALI

Başkan Şeyhmus Şenyiğit,facebook’taki hesabında kentin işlek caddelerine Büyükşehir Belediyespor’a başarı dileyen pankartlar asacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyespor’la kardeş takım olduklarını ifade eden Şenyiğit,kutuplaşma içine girmelerinin söz konusu olamayacağını ifade etti. Şenyiğit,”Büyükşehir Belediyespor ve kentteki diğer takımlar kardeşimizdir. Onların başarısını alkışlar ve sevinçle karşılarız. Kentin işlek caddelerine Büyükşehir Belediyespor’a başarı dileyen pankartlar ile ‘Diren Diyarbakırspor’ pankartlarını asacağız.” dedi.

BELEDİYE,BOŞALTILMASINI İSTİYOR

Bu arada Diyarbakırspor ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki tesis krizi de devam ediyor. Mahkemenin Ali Gaffar Okkan Tesisleri’ni Büyükşehir Belediyesi’ne veren kararına karşı Diyarbakırspor, bir üst mahkemeye itiraz etmişti. Büyükşehir Belediyesi,tesisin boşaltılması için son kez Diyarbakırspor’u uyardı. Bu uyarıya olumlu cevap gelmediği takdirde hafta başında zabıta ve polis eşliğinde tesislere gidecek olan belediye görevlilerinin,Diyarbakırspor’a ait eşyaları bir odaya alarak tesisi boşaltacağı öğrenildi. Büyükşehir Belediyespor’un mücadele edeceği 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezon 7-8 Eylül’de başlayacak. Tesis sorunu bulunan Büyükşehir, bu yüzden Ali Gaffar Okkan Tesisleri’ni bir an önce teslim alarak eksiklerini gidermek ve kamp dönüşü takımın hizmetine sunmak istiyor.



DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER