Çekin Ellerinizi Bu Kulüpten

Bölgesel Amatör Lig'ine düşen Diyarbakırspor'a burada da rahat vermemeye kararlı olan kişiler Diyarbakırspor üzerinden prim yapmaya devam ediyor.

Çekin Ellerinizi Bu Kulüpten
Bölgesel Amatör Lig'ine düşen Diyarbakırspor'a burada da rahat vermemeye kararlı olan kişiler Diyarbakırspor üzerinden prim yapmaya devam ediyor.
Diyarbakırspor'u adeta oyuncak haline getirmesine rağmen kimselerin ses çıkarmadığı Abdülkadir Duran isimli şahıs ile Diyarbakırspor'un kurtulması için çaba harcadığını belirten Dernekler Birliği yöneticileri bugün Büyükşehir Belediye'sinde 
Abdülkadir Duran'nin odasında bir araya geldi. 

Abdülkadir Duran'nın zengin bir iş adamı buldum açıklamasının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen reel bir çalışma içerisinde olmadığını gören Dernekler Birliği, Abdülkadir Duran ile taraftarın, sporcu ve sporcu velilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. 
Zaman zaman tansiyonun arttığı toplantıda, taraflar sert tartışmalar yaşarken, taraftarlar Duran'a tepki gösterdi.


Görüşmeler neticesinde bir sonuç çıkmazken, 
Abdülkadir Duran'nın sporcu velileri ile birlikte bir yönetim kuracağı belirtilirken, Diyarbakırspor taraftarlarının Abdülkadir Duran tepki gösterdiği öğrenildi.

Sonuç olarak, Kulüp tesisi dahi elinden alınan Diyarbakırspor'a can çekiştirmek için yarışan ve bu yarışa alet olanları tarih affetmeyecektir.

Y. UMUT KARDAŞ

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 19:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
mtk88
mtk88 - 11 yıl Önce

koca diyarbakırspor kimlerin oyuncagı olmus gelde üzülme

İsmail AYBAL
İsmail AYBAL - 11 yıl Önce

yarabiim bu klüp kimlerin eline oyuncak olmuş, ve 1 tane aklı başında adam çıkıpta şuna sen "kimsin" necisin? şimdiye kadar nerdeydin? demiyor.. bu kadar basitmi bu işler yahu.. umut dünya dönmii sanki durmiş..

Diyarbakırsporlu
Diyarbakırsporlu - 11 yıl Önce

bırak dönsün şerefsiz. bu turrekler şimdi kırıntıların peşine vermiş

Efecan
Efecan - 11 yıl Önce

Çekmezler..Rant var rant..

Lara
Lara - 11 yıl Önce

Allah kurtarsın

SIRADAKİ HABER