CEZAYA BİR TEPKİDE EKREM YEŞİL’DEN GELDİ

Spor Toto 2.lig Kırmızı gurup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler takımına Federasyon temsilcilerinin düzmece raporları doğrultusunda puan silinme cezasının verilmesi takımımıza gönül vermiş her kes gibi beni de derinden üzmüştür.

CEZAYA BİR TEPKİDE EKREM YEŞİL’DEN GELDİ
 Spor Toto 2.lig Kırmızı gurup takımlarından  Amed Sportif Faaliyetler  takımına Federasyon temsilcilerinin düzmece raporları doğrultusunda puan silinme cezasının verilmesi takımımıza  gönül vermiş her kes gibi beni de derinden üzmüştür.  Diyen futbol şube sorumlusu Ekrem Yeşil, yaptığı açıklamada,

Elbete bu hadiseye ilişkin olarak kulübümüzün bir resmi açıklaması olacaktır. Bu sezon yaşanan tüm hakaret ve haksızlıkların en yakınından biri olarak bu konuya ilişkin duygularımı paylaşmak istiyorum. Spor tarihinde bir spor kulübünün karşılaşacağı en ağır ve en haksız cezalara defalarca kez karşı karşıya kaldık, futbol literatüründe adı geçen ne tür ceza varsa, saha kapatmadan, seyircisiz oynamaya sporcusundan, hocasından ve yöneticisine kadar hak mahrumiyetinden en ağır para cezalarına kadar ne varsa.

Kendine yüklemiş olduğu misyon gereği yeryüzünün en fazla nufusuna hitap eden ve evrensel bir dil olan sporun güçünü, bireylerin ve toplumların ayrışmasından ötekileştirilmesinden değil yan yana gelmesine bir arada özgürce yaşaması için kullandığını ve bundan sonrada kullanmaya devam edeceğinden zere kadar kuşkum yoktur.

Hayatın birçok alanında olduğu gibi sporada bulaşmış olan ırkçı ve şöven yaklaşımlara inat bu coğrayanın çocukları Şehmuz,Yusuf,Apo,Deniz Naki,Caner,Mansur,tekin ve diğer kardeşleri ile batının bir çok ilinden gelen Levent,Sercan, A.Çoban,Şevket,Başaran,Ferdi gibi sporcu kardeşleri bir sentez oluşturarak insanlık ve spor adına büyük bir mücadele örneği vermişlerdir.

Büyük bir onur mücadelesi veren bu tertemiz yürekli insanların almaya hak kazandığı puanlar sadece dün alınan kararla silinmemiştir. Daha önce yeşil sahalarda defalarca kez çalınan puanları( emekleri) bu kez masabaşında emek hırsızları tarafından çalınmak istenilmiştir.

Son ceza almamıza gerekçe olarak sunulan ve raporlarına beyan edilen hususların hiç birinin gerçeği yansıtmadığını o gün o müsabakada olan tüm seyirci ve görevlilerinde bildiği gibi bu müsabakanın tamamının çekimini yapan yayın kuruluşunun kayıtlarından da net bir şekilde görülecektir.

Haktan,adeleten ve insanlıktan nasibini almamış bu kişi ve gurupların bu idolojik yaklaşımları spora ve insanlığa hizmet etmemektedir. Bu önyargılı kişiler şunu çok iyi bilmeliki bin bir emekle yaratılan değerleri çalmakla amedsporu küçültemezsiniz bilakis amaedsporla henüz buluşmamış bir çok temiz kalbin buluşmasını ve dahada büyümesini sağlarsınız. Sporun kendi doğal akışı içerisinde cereyan etiği ve bu kirli kişi ve gruplardan kurtulduğu bir dünya dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER