Çim Hokeyi camiası gecede buluştu

8 Mayıs’ta Diyarbakır’da başlayan ve 12 Mayıs’a kadar devam edecek olan Türkiye 18 Yaş Altı Çim Hokeyi Şampiyonası’na katılanlara Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Belediyespor kulübü Erdebil Köşkü’nde yemek verdi.

Çim Hokeyi camiası gecede buluştu

8 Mayıs’ta Diyarbakır’da başlayan ve 12 Mayıs’a  kadar devam edecek olan Türkiye 18 Yaş Altı Çim Hokeyi Şampiyonası’na  katılanlara Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Belediyespor kulübü  Erdebil Köşkü’nde yemek verdi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Türkiye Çim Hokey Federasyonu’nun düzenlediği 24 ilden 34 takımın katıldığı turnuva Diyarbakır Seyrantepe Spor Kompleksi sentetik futbol sahasında devam ederken.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Belediyespor gelen konuklarla Erdebil Köşkü’nde buluştu.

Geceye Türkiye Çim Hokey Federasyonu Genel Koordinatörü, Merkez Hakem Komitesi üyeleri ve başkanı, müsabaka hakemleri, takım antrenörleri ve yöneticileri, Türkiye Çim Hokey Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini temsilen Belediyespor kulüp başkanı Metin Kılavuz katıldı.

GECE PLAKETLE SONLANDI

Gece sonunda Türkiye Çim Hokey Federasyonu Genel Koordinatörü Kıvanç Hürdoğan ,gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz’a teşekkür plaketi verdi .Gelen konuklara yönelik kısa bir konuşma yapan Kılavuz Türkiye Çim Hokey turnuvasının tarihsel olarak 8 bin yıllık geçmişi bulunan ve 33 medeniyette ev sahipliği yapmış olan Diyarbakır’da bu turnuvanın yapılmasından dolayı  memnuniyeti dile getiren başarılı kulüp başkanı. Bundan ötürü de  Türkiye Çim Hokey Federasyonuna ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kılavuz, konuşmasının sonunda da kulüp olarak sporu sadece futbol olarak görmediklerini, diğer branşları ve kadının spordaki rolünü önemsediklerini belirtti.

BURHAN GÜL

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER