Çınar'da Halkın "Arzu'larını Yerine Getiren Bir Aday Var

AK Parti'den Diyarbakır'ın Çınar İlçesi Belediye Başkan Adayı olan Davut Arzu, ilçede özelikle merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile üniversite adayı öğrencilerin sorunlarını pratik yöntemlerle çözüme kavuşturmasıyla dikkat çekiyor. Bunu hemşehrilerine karşı bir vefa borcu olarak gördüğünü belirten Arzu,"Yıllardır bu şekilde hizmet ettiğimi değerli hemşehrilerimiz çok iyi biliyor" ifadelerine yer verdi.

Çınar'da Halkın "Arzu'larını Yerine Getiren Bir Aday Var

Herkes seçim vaatlerinde bulunurken, o vaat yerine pratik çözümlerle icraat yapıyor.
Söz vermek yerine anında çözüm geliştiriyor.
AK Parti Çınar Belediye Başkan Adayı Davut Arzu, mahalle muhtarları ve üniversite adaylarının sorunlarını  çözmesiyle öne çıkıyor.
İlgili kurumlarla iletişime geçen Arzu, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının aktardığı alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözülmesini sağladı.

Üniversite Adaylarına Ek Çalışma IOfisi 
Üniversite adaylarının talebi üzerine görüşmeler gerçekleştiren Arzu, ilçedeki kütüphanenin çalışma saatlerinin  öğrencilere göre uyarlanmasını sağladı. Öğrenciler için ayrıca ilçede ayrı bir çalışma ofisi ayarlandı.
Mahalle muhtarları ve üniversite adayı öğrenciler, sorunlarınna karşı geliştirdiği pratik çözümler nedeniyle Belediye Başkan Adayı Davut Arzu'ya teşekkür etti.

"Yıllardır Çınar Halkına Hizmet Ediyorum "
Yıllardır hiç bir beklent içerisine girmeden Çınar halkına hizmet ettiğini ve bundan mutluluk duyduğunu belirten Arzu,"İlçemizdeki her kesimin emrinde olduk, sorunlarına çözüm aradık. İnşallah 31 Mart'ta aziz hemşehrilerimiz bize yetki verdiğinde hizmet nasıl olur, herkes bunu fazlasıyla görecek " değerlendirmesinde bulundu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER