DBS TOKEN BÖLGE KULÜPLERİNE SPONSOR OLACAK

Kripto para piyasasına girme kararı alan Diyarbekirspor,  " Aldığın token gol olsun " sloganıyla faaliyet göstermeye başlayarak Türkiye'de bu alanda işlem görmeye başlayan kulüpler arasına girdi. Kulüp Başkanı Turan İlgin, Diyarbakırspor Token'in(DBS Token)  yeni olmasına rağmen  yoğun ilgi görmeye başladığını söyleyerek hedeflerinin kısa zamanda Türkiye piyasasında ses getirmek olduğunu söyledi. İlgin ,"Bölgemizdeki kulüplere destek olmak için bir çok kulübe reklam ve sponsorluk vermeyi de amaçlıyoruz " dedi.

DBS TOKEN BÖLGE KULÜPLERİNE SPONSOR OLACAK

Kripto para piyasasına girme kararı alan Diyarbekirspor,  " Aldığın token gol olsun " sloganıyla faaliyet göstermeye başlayarak Türkiye'de bu alanda işlem görmeye başlayan kulüpler arasına girdi.

Kulüp Başkanı Turan İlgin, Diyarbakırspor Token'in(DBS Token)  yeni olmasına rağmen  yoğun ilgi görmeye başladığını söyleyerek hedeflerinin kısa zamanda Türkiye piyasasında ses getirmek olduğunu söyledi.

İlgin ,"Bölgemizdeki kulüplere destek olmak için bir çok kulübe reklam ve sponsorluk vermeyi de amaçlıyoruz " dedi.

TFF 2.Lig ekibi Diyarbekirspor, Diyarbakırspor Token adıyla kripto para  piyasasındaki yerini aldı.

Bölgede bunu yapan ilk kulüp olan Yeşil-Kırmızılı  kulüp, bugünden itibaren işlem görmeye başladı.

Bu sistemle kulübe gelir oluşturulması amaçlayan Diyarbekirspor Token bölgedeki kulüplere sponsor olmayı da amaçlıyor.

Kripto para borsasında kısa zamanda ses getirmeyi amaçladıklarını belirten Kulüp Başkanı Turan İlgin, önümüzdeki günlerde kulüplerle iletişime geleceklerini kaydetti.

“KISA SÜREDE SES GETİRECEĞİZ”

İlgin ,bu  sisteme yatırım yapanların kulübe katkıda bulunacakları gibi aynı zamanda kendilerinin de kazanç elde edeceğini söyleyerek Diyarbakırspor Token'in kısa zamanda kripto para piyasasında en çok talep edilenler arasına gireceğine inandıklarını söyledi.

İlgin, "14 Eylül'den itibaren faaliyete başladık. Bu sistem spor kulüplerine gelir kaynağı olacak. Doğu ve Güneydoğuda bu konuda öncü olmak istedik. Kulübe de vatandaşa da kazandıran bir sistem. Herkesi Diyarbekirspor Token'e yatırım yapmaya devam ediyoruz. Doğu ve güneydoğudaki kulüplere sponsor olmayı da düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız olacak "dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER