Deniz Naki'ye 5 yıl hapis istendi

Spor Toto 2.lig beyaz gurup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler takımının oyuncusu Deniz Naki hakkında 5 yıla kadar hapis istemi!

Deniz Naki'ye 5 yıl hapis istendi
 Cumhuriyet Başsavcılığı Amed SF’li Deniz Naki hakkındaki soruşturması tamamlandı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Amed SF’li Deniz Naki hakkında, ‘Terör örgütü propagandası’ yaptığı iddiasıyla başlattığı soruşturma tamamlandı. İddianamede, Naki’nin Facebook ve Twitter hesaplarından yaptığı 7 ayrı paylaşımda örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle 1 yıldan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

 Deniz Naki yaptığı açıklamada, iddianamede yer alan ifadesinde paylaşım yapılan hesabın kendisine ait olduğunu belirterek, “Paylaşımlar bana aittir. 4 Eylül 2015 tarihli paylaşımı benim yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum. Almanya’da bir arkadaşım hesabımdan paylaşım yapabiliyor. Bu paylaşımı o yapmış olabilir. Bu paylaşımları yapmaktaki amacım barış mesajları vermekti. Ben her zaman bu fikrimi dile getirdim. Bir insanın ölmesine hiç kimse sevinmez. Benim paylaşımlarım kendi kişisel görüşüm. Bu ülkede kardeşçe, birlikte, eşit bir şekilde yaşamak isteğimi ortaya koymak ve bunu sağlamaktır. Benim terör örgütü ile herhangi bir bağlantım yoktur” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER