'DEVLETİ TEMSİL EDİYORUZ,HİZMETLE MÜKELLEFİZ'

Spor Bakanlığı Personel Daire Başkanı Yusuf Karadağ,Diyarbakır'daki spor teşkilatı yöneticilerine önemli mesajlar verdi. Devleti temsil ettiklerini dile getiren Karadağ,en ucra köşelere kadar hizmet götürmek zorunda olduklarını söyledi.

'DEVLETİ TEMSİL EDİYORUZ,HİZMETLE MÜKELLEFİZ'
 Gençlik Spor Bakanlığı Personel daire Başkanı  Yusuf Karadağ,Diyarbakır'da  il ve ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek tesisleri inceledi.Karadağ,en ucra köşelere kadar hizmet götürmeye kararlı olduklarını söyledi.

 

‘Vatandaş Bizden Hizmet Bekliyor’

  Karadağ ,"Bizler burda Devlet adına halka en iyi şartları sunabilmek için görev aldık.  Spor yapma imkanını en ücra köydeki vatandaşımıza götürmek için çabalayacağız ve bu imkanı  sunacağız.Devletin temsilcileriyiz bize güvenenleri mahçup etmemeliyiz. Halkımıza hizmet etmek için çaba sarf edip bu uğurda ideallerimize ulaşmalıyız.  Bu bölgede özellikle gençlerimizin nüfus yoğunluğunu biliyoruz onlar bizim için birer değer ve onların spor yapabilmeleri için hem tesis hem de yetişkin elemanlarımızla bu hizmeti sunmak zorundayız" dedi.

 

Büyükşehir’e Ziyaret Ve Teşekkür

Personel Daire Başkanı Yusuf , talepler karşısında tesislerde bulunan personel ve teknik eksiklikleride anında ilgili birimlere ileterek çözme girişimleri de gözden kaçmadı.

Diyarbakır ve ilçelerinde bulunan tesisleri  yerinde inceleyen Karadağ,Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret ederek spor tesislerinin fiziki rehabilitasyonu konusunda verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER